Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Apple iPhone Xr 64GB

Apple iPhone Xr 64GB

Житомир (Житомирська область)
12 999 грн.
написати email
Дивіться номер
IPhone Xr - прекрасний у всіх відносинах
Новий дисплей Liquid Retina - найбільш просунутий ЖК-дисплей. Ще більш швидкий Face ID. Найпотужніший і розумний процесор iPhone. І приголомшлива камера. iPhone XR - втілення краси та інтелекту.



Найкраща передача кольору
Передова система керування кольором автоматично відображає ваш контент в розширеному кольоровому форматі. Будь-яке зображення виглядатиме чудово.



Захищений від води і пилу
Виключно міцне скло щільно прилягає до рамки з алюмінію, що застосовується в аерокосмічній галузі. Тому iPhone XR надійно захищений від води і витримує занурення на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин. І навіть якщо ви прол'єте на нього каву, чай або газовану воду, він буде в порядку.



Кнопки «Додому» тут немає. Вся навігація виконується кількома простими рухами

Головний екран. Змахніть вгору, щоб перейти на головний екран з усіх програм
Багатозадачність. Щоб побачити відкриті додатки, переключитися між ними або закрити програму, просто проведіть пальцем вгору по екрану і не відпускайте
Пункт управління. Щоб відкрити Пункт управління, змахніть вниз від правого верхнього кута дисплею
Siri. Щоб задати питання Siri, скажіть Привіт, Siri або просто натисніть і утримуйте бічну кнопку
Apple Pay. Для оплати покупок потрібно двічі натиснути бічну кнопку



Face ID
З Face ID можна абсолютно по-новому розблокувати пристрій, заходити в додатки і оплачувати покупки. Наші найпотужніші технології - камера TrueDepth, модуль Secure Enclave і система Neural Engine - роблять ці процеси максимально надійними і безпечними. А тепер Face ID ще швидший та зручніший.



Адаптивна технологія розпізнавання
Face ID використовує технології машинного навчання, щоб розрізняти зміни у вашій зовнішності. Тому iPhone впізнає вас і в капелюсі, і в окулярах - навіть сонцезахисних.



Розблокуйте миттєво

З поліпшеним модулем Secure Enclave і новими алгоритмами Face ID працює ще швидше. Ви це оціните.



Заходьте в додатки і облікові записи

Face ID працює з вашими додатками в самих різних категоріях: від здоров'я і фінансів до захищених паролем заміток і документів.



Apple Pay в магазинах

Гаманець вам більше не знадобиться - просто піднесіть iPhone до терміналу. Це набагато надійніше, ніж платити банківською картою.



A12 Bionic
Процесор A12 Bionic з системою Neural Engine нового покоління забезпечує приголомшливу продуктивність iPhone. Цей процесор, який використовує технології машинного навчання, відкриває для вас неймовірні можливості в області фотографії, ігор, доповненої реальності і багато чого іншого.



Процесор розроблений Apple
Два потужні ядра A12 Bionic використовуються для найскладніших обчислювальних завдань. А чотири енергоефективні ядра - для повсякденних справ. Новітній контролер продуктивності динамічно розподіляє роботу між цими ядрами, задіюючи всі шість для самих ресурсоємних завдань.



Просунута камера. Нова ера фотографії
Роботу цієї інноваційної камери підтримують процесор обробки сигналу зображення, система Neural Engine і передові алгоритми. Перед вами відкриваються абсолютно нові творчі перспективи. Ваші знімки будуть приголомшливими.



Smart HDR

Щоб максимально опрацювати деталі в світлих і темних областях знімку, функція Smart HDR використовує можливості швидших сенсорів, поліпшеного процесору обробки сигналу і найбільш просунутих алгоритмів.



Боке і функція «Глибина»

В iPhone XR використовується вдосконалена технологія створення ефекту боке. Тепер розмитий фон на портретних фото виглядає ще краще. А нова функція «Глибина» дозволяє відрегулювати глибину різкості зображення вже після зйомки.



Селфі в режимі «Портрет»

Ще виразніше. Камера TrueDepth створює точну структурну карту вашого обличчя, щоб воно залишалося у фокусі, а задній план на фото був розмитий. У свою чергу, функція «Глибина» дозволяє відрегулювати глибину різкості вже в готовому знімку.



Висока деталізація в умовах слабкого освітлення

Пікселі матриці стали більше у всіх вимірах. Збільшивши глибину пікселів, ми змогли підвищити чіткість зображення. А збільшена площа пікселя означає, що на матрицю потрапляє більше світла. Все це допоможе вам досягти кращих результатів в складних світлових умовах.



Ще чіткіші знімки руху

Швидкі сенсори, функція Smart HDR і нульова затримка затвору. Ви легко зупините будь-яку мить і отримаєте максимум деталей в світлих і темних областях знімку.



Відео 4K і об'ємний стереозвук

iPhone XR знімає відео приголомшливої ​​якості. Зображення, отримане в умовах низької освітленості, стає ще кращим. При записі відео з частотою до 30 кадрів/с задіюється розширений динамічний діапазон. Також з'явилася можливість записувати стереозвук. І відтворювати його більш об'ємно.
Опубліковано 29 січня 15:05 -

Никита

.
Номер оголошення: 643465115
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення