Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Бдівництво та ремонт

Бдівництво та ремонт

Житомир (Житомирська область)
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Будівництво та ремонт.
Зрозуміло, що Будівництво будь-якої будівлі, житлового будинку, дачного будинку, або будь-якої іншої забудов, як і ремонт квартири, офісу і т.д., потребує серйозного підходу та детального планування. В цій справі, дуже важливо мати досвідчених помічників, які провели б по всім етапам справи. Завдяки досвіду який ми маємо( понад десять років), будемо раді вам допомогти не залежно від того, що ви запланували будувати, чи ремонтувати. У цій сфері виконували, мабуть, вже всі види будівельних, комунікаційних, демонтаж них, ремонтних та оздоблювальних робіт. Допоможемо вам розв‘язати питання в усіх інстанціях пов’язаних зі сферою будівництва, починаючи з оформлення документів, планування та проєктування і закінчуючи якісним будівництвом або ремонтом будь-якого вашого проєкту.
Виконуємо всі види як загально будівельних робіт ( від фундаменту і до даху) під ключ, так і ремонти квартир та інших приміщень всіх видів і будь-якої складності: елітні ремонти, капітальні ремонти, косметичні ремонти, ремонти офісів та промислових приміщень.
Загалом виконуємо максимально точно, якісно, професійно всі забаганки замовників будь — якій будівельній сфері, використовуючи якісні матеріали, весь свій багаторічний досвід, та долучаючи до справи професіоналів своєї сфери діяльності. Незалежно від того який вид будівельних робіт треба виконувати, якої складності оздоблювальні роботи потрібно проводити, маємо людей які спеціалісти кожний у своїй сфері діяльності.
Долучаємо техніку на будь-який вид робіт — крани, екскаватори, вантажники, гідро молоти, бурильну техніку для свердловин, копання криниць та прокладки каналізацій . Свердлимо отвори алмазним буром, великі та малі діаметри(витяжки, вентиляції, та ін.)
Чистки та вирівнювання ділянок під забудову.
Професійно та творчо виконуємо дизайн ландшафтів, житлових, офісних, промислових та будь-яких інших приміщень.
Проводимо роботи по озелененню та доброустрій ділянок.
Проводимо електромонтажні роботи будь-якої складності.
Внутрішні оздоблювальні роботи починаючи зі грубих робіт,(тинькування та стяжки будь-яких видів ) і закінчуючи всіма видами фінішних робіт(фарбування, декоративні тинькування будь-якої складності, шпалери всіх видів, та ін.).
Оздоблення гіпсокартоном всіх видів і складностей( ніші, короби, криволінійні конструкції, з підсвічуванням та без).
Монтуємо натяжні стелі всіх видів та складностей.
Встановлюємо кліматичне устаткування( кондиціонери, конвектори, осушувачі та зволожувачі повітря).
Проводимо сантехнічні види робіт (підводь води, монтаж теплих полів, підключення котлів, баків , радіаторів.)
Мабуть, не має вже у сфері будівництва нічого з того, щоб ще не доводилось виконувати.
Загалом будемо старатись налаштувати нашу з вами співпрацю максимально якісно, просто, комфортно та взаємовигідно. І завжди стараємось підлаштуватися під ваш бюджет, та будь-який ваш об’єм , будь то кімната чи велика забудова.
Звертайтесь, будемо старатись допомогти вам будь-якому питанні стосовно всіх вищеназваних та неназваних сфер будівництва. Однаково професійно візьмемо до уваги та максимально якісно виконаємо роботи як по окремих видах будівельних сфер, так само професійно, якісно та максимально економлячи ваш час та гроші, візьмемось за комплексне виконання робіт від початку і до кінця.
Долучаю частину відео та фото матеріалу по всім видам нашої діяльності. Більш детально обговорити та краще допомогти вам ми зможемо якщо ви зателефонуєте, напишете на вказані контакти, або при зустріч 0964474435 , 0956150552
Опубліковано 18 серпня 10:22 -

Валерий

.
Номер оголошення: 655551786
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення