Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Betrayal at house of the hill

Betrayal at house of the hill

Чернівці (Чернівецька область)
1 200 грн.
написати email
Дивіться номер
Etrayal at House on the Hill – незвичайний ужастик, який сильно відрізняється від королей цього жанру «Arkham Horror» і «Mansions of Madness». Як і у вищезгаданиз іграх, тут у вас будуть персонажі з визначеними вміннями, вам доведеться досліджувати території, потрапляти в пастки, здійснювати ритуали і боротися з потойбічним злом . В цій грі порівняно прості правила, легкий ігровий процес і менше нюансів і деталей, які потрібно тримати в голові.

Важлива участь. «Betrayal at House on the Hill» – саме та гра, в якій перемога скоріше другорядна. Погруження в атмосферу містики, жахів й іронії абсолютне і невмовне. Ви забуваєте про те, що граєте. Ви будете впевнені, що досліджуєте будинок і боятися того, що може очікувати вас в наступній кімнаті, і ви всіма силами будете прагнути вибратися. Хоча, якщо вам більше по душі темна сторона, то ви можете сміло смієтеся над жалісними киданнями безпорадних людей, натравлюєте на них монстрів й знищуєте їх всіх. Ви і є будинок, абсолютне зло, всемогутній властелин і безжалісний кукловід, час від часу перерізаючий лінії їх життів.

В настільній грі «Betrayal at House on the Hill» 50 різних сценаріїв, які вказують на умови перемоги для героїв і зрадника. Кожна нова партія буде відбуватися в незнайомому, знову складеному будинку, да і елемент випадковості неймовірно високий. Ця гра не на перемогу, а на участь . Якщо вы хотите действительно атмосферной игры, то «Betrayal at House on the Hill» саме те, що вам потрібно.

Зміст настільної ігри «Betrayal at House on the Hill»:
– 1 книга зрадника
– 1 книга героїв
– 44 тайла комнат
– 1 тайл коридора
– 6 розмальованих мініатюр іграків
– 6 двосторонніх карт героїв
– 30 зажимів
– 8 кубиків
– 1 шкала ходів/пошкоджень
– 80 ігрових карт
– 149 жетонів
– Правила игр
Опубліковано 02 грудня 21:35 -

Надія

.
Номер оголошення: 575318919
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення