Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Бездротовий відеопередавач Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter

Бездротовий відеопередавач Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter

Червоноград (Львівська область)
176 $
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Срочно продам бездротовий відеопередавач Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter для 4 мобільних пристроїв (CINEEYE2) (WIT03)
Accsoon CineEye 2 - це компактний передавач другого покоління CineEye, який одночасно передає відеосигнал 1080p60 з джерела HDMI на чотири мобільних пристрої iOS/Android, таких як смартфони і планшети, розглядаючи їх як приймачі відеосигналу і дозволяючи використовувати в якості відеомоніторів в режимі реального часу. Покращення включають збільшену відстань передачі 492, низьку затримку менше 60 мс, вибір до 20 бездротових каналів, живлення від акумулятора серії L, а також додавання шлейфового виходу HDMI для додавання додаткового монітора, який можна послідовно підключати до інших моніторів.

Відеосигнали до 1080p60 надсилаються з повнорозмірного HDMI-входу типу А по Wi-Fi з частотою 5 ГГц до лінії прямої видимості 492 з невеликою затримкою менше 60 мсек. Супутнє додаток CineEye iOS/Android надає такі функції, як помилковий колір, пік, зебра і гістограма, а також підтримку .cube format 3D LUT, дозволяючи вашим пристроям функціонувати в якості професійних відеомоніторів. CineEye 2 може використовуватись для стандартного моніторингу, роботи у режимі старт-стоп, дистанційної фокусування, налаштування ISO і різних інших функцій. Він оснащений портом USB Type-C, який підключається до камери для управління різними функціями.

CineEye 2 має ультракомпактний кишеньковий дизайн, який важить всього 7,1 унції. Ви можете живити пристрій від окремо поставляється акумулятора серії L на вбудованій акумуляторній пластині або від джерела постійного струму, використовуючи його бочкоподібний вхід. CineEye 2 можна легко встановити на камеру або інше відеопристрій з допомогою монтажної різьблення 1/4-20.

Основні характеристики

Передає сигнал до 1080p60 одночасно на чотири пристрої iOS/Android по Wi-Fi з частотою 5 ГГц.
Повнорозмірний HDMI типу А вхід і вихід HDMI шлейфу, який підтримує монітор шлейф-ланцюжка
USB-порт управління камерою типу З
До 492' лінії прямої видимості.
Низька затримка менше 60 мс
Додаток CineEye iOS/Android з такими функціями, як помилковий колір, пік, зебра, гістограма і підтримка 3D LUT.
Живлення від зовнішнього джерела через вхід постійного струму або від акумуляторної пластини серії L.
Протидія перешкод і вибір каналу
CineEye 2 автоматично знайде чистий канал до початку передачі, а по мірі збільшення відстані буде автоматично знижувати швидкість потокового біта для підтримки моніторингу в реальному часі. CineEye також дозволяє вручну вибирати з 20 каналів передачі 5 ГГц. Сигнал Wi-Fi з частотою 5 ГГц більш стійкий до перешкод, ніж стандартний Wi-Fi, тому надійність Wi-Fi буде оптимальною.
Опубліковано 30 січня 16:48 -

Nastya

.
Номер оголошення: 675093736
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення