Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Благодійний фонд України

Благодійний фонд України

Кам'янець-Подільський (Хмельницька область)
10 грн.
написати email
Дивіться номер
Доброго дня та мирного неба
Тисячі мирних жителів стали вимушеними переселенцями через російську військову агресію проти України. Деякі з них не мають можливості забезпечити власні потреби. Станом на 27 жовтня 2022 року в Кам'янці-Подільському районі зареєстровано 24 003 вимушених переселенців, з них 5 089 осіб віком до 18 років, 2 219 осіб пенсійного віку, 603 особи з інвалідністю та 21 багатодітна сім'я. Запрошуємо компанії, організації та приватних осіб, які готові до різних форм співпраці, з метою реалізації наших проектів.
1. Наразі наш фонд займається будівництвом житлового містечка для вимушених переселенців у Чернівецькій області. Земельна ділянка з комунікаціями надана Чернівецькою міською адміністрацією. Планується будівництво за прикладеним проектом та ескізами.
2. Для запеспечення вимушених переселенців терміново необхідні: продуктові набори з продуктами першої необхідності; засоби гігієни (мило, пральний порошок, зубна паста, зубні щітки, бритва та ін.); дорослий та дитячий одяг для зимового сезону; Ковдри, матраци, подушки, простирадла, рушники, аптечки.
Просимо поставитися з розумінням до нашого звернення та виявити громадянську свідомість. Для реалізації наших проектів ми також просимо про можливу фінансову підтримку через наш сайт www.fondzsu.org
Якщо у вас є будь-які пропозиції, будь ласка, пишіть на fundvsu@ukr.net
Завітайте на наш веб-сайт fundzsu.org для отримання додаткової інформації.
З повагою та найкращими побажаннями, БО Благодійний фонд НВО «Благодійний фонд сприяння Збройним Силам України та вимушеним переселенцям»
http://www.fondzsu.org
Телефон +38-097-922-89-91; +38+067-645-40-40
Електронна пошта: fundvsu@ukr.net
Опубліковано 30 грудня 12:39 -

Oleg

.
Номер оголошення: 667064924
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення