Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
боротьба з шкідниками на городі, як позбутися крота

боротьба з шкідниками на городі, як позбутися крота

Георгіївка (Луганська область)
290 грн.
написати email
Дивіться номер
Ефективний ультразвуковий відлякувач гризунів (щурів, мишей, землерийок і ін.) І кротів «Кротов-нет» відлякує всіх земляних шкідників на площі до 650 квадратних метрів. «Кротов-нет» - це повністю безконтактна боротьба з шкідниками на городі.
Модель відлякувача Кротов-нет генерує низькочастотні ультразвукові коливання з інтервалами 30 секунд. Вони багаторазово посилюються при проходженні крізь ґрунт і ефективно поширюються на площі до 650 квадратних метрів, тобто Ви можете купити ультразвуковий відлякувач кротів та забезпечити з його допомогою захист навіть вельми великої земельної ділянки Для гризунів сусідство з таким приладом рівносильно проживання людини безпосередньо на території аеродрому - довго подібного випробування ніхто не витримає. Саме тому підземні шкідники прагнуть забратися від працюючого приладу якомога швидше і якомога далі. Виключений ефект звикання, так як створювані імпульси з мінливою частотою і інтервалом, виключають адаптацію.
Замовити ультразвуковий відлякувач кротів та капустянок «Кротов-нет» з безкоштовною доставкою по Україні Ви можете на сайті i-protect.com.ua, оформивши замовлення в режимі он-лайн, або по телефону 0677190866, 0992538839 Олександр
Опубліковано 12 листопада 11:15 -

александр

.
Номер оголошення: 586259563
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення