Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Будинок, дім Дніпро, 3 кімнати

Будинок, дім Дніпро, 3 кімнати

Дніпро (Дніпропетровська область)
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Затишний будинок: два поверхи один звичайний, один цокольний + горище з балконом, якщо відремонтувати вийде мансарда. з горища відкривається мальовничий вид на балку і поля. Встановлено євро-вікна. На першому поверсі три житлових великих кімнати, передпокій і коридорчик. На нижньому поверсі простора кухня, ванна і туалет, а також велика комора + гараж. Цокольний поверх будувався як еко задумка, щоб економити на витратах на опалення. Взимку там тепло, а влітку прохолодно. При будинку є теплиця, є вивід на опалення теплиці. Є підвал. Навколо будинку зручні зацементовані доріжки, є бетонна дорога.
Поруч з будинком сарай і літня кухня з газовою плитою. газ проведений як в будинку, так і в літній кухні. Сарай теплий і сухий, в ньому також є підвал з люком і сходами. Також при сараї є вуличний туалет і літня душова. Є тимчасова прибудова для утримання тварин або інвентарю. Є альтанка, трохи пошкоджена обшивка, але конструкція дуже міцна. Є великий металевий вольєр з будкою.
Є сад, який щорічно плодоносить: вишня, черешня, слива, абрикос, яблука, груші, горіх, калина. Є виноградник: більше 20 кущів винограду різних сортів. З них виходить відмінний сік і вино. А також є город - огороджена присадибна ділянка. На фото можна побачити подвійне огородження. Ділянка по периметру огороджена євро-парканом в чотири плити, а по ділянці є парканчик, який послужить відмінною огорожею, якщо у вас буде собака або кури, щоб тварини не зашкодили тому, що вирощується на городі. У дворі росте пишна ялинка, яку можна наряджати під Новий рік всією сім'єю, а також вона добре захищає від вітру.
Будинок кілька років стоїть і потрібний ремонт, але стан житловий. Будинок мебльований.
В радіусі 500 метрів знаходиться зупинка, магазин, школа, церква. За 1 км. знаходиться поштове відділення, аптека і банкомат. Через кілька маршрутних зупинок АТБ і Ринок.
Опубліковано 01 червня 21:33 -

Олена

.
Номер оголошення: 591039983
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення