Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Це оголошення вже не дійсне
DATAKOM SMPS-1210-FLYBACK Зарядний пристрій акумулятора (12V/10A)

DATAKOM SMPS-1210-FLYBACK Зарядний пристрій акумулятора (12V/10A)

Київ (Київська область)
4 416 грн.
Це оголошення вже не дійсне
Зарядні пристрої DATAKOM SMPS 1210-FLYBACK мають фіксовану вихідну напругу і обмеження по струму, спеціально розроблені для постійного підключення до акумуляторних стартерних батарей генераторної установки. Завдяки постійному значенню вихідної напруги, вони можуть також бути використані в широкому діапазоні промислових застосувань як стабілізоване джерело електроживлення постійного струму.
Зарядні пристрої призначені для постійного підключення до акумуляторних батарей стартера двигуна. Коли напруга батареї опускається нижче рівня мінімального рівня заряду, зарядний пристрій забезпечує постійний струм, майже рівний номінальному вихідному струму, що дозволяє швидке відновлення заряду. Коли напруга батареї досягає мінімального рівня, зарядний пристрій перемикається в режим постійної напруги заряду і підтримує батарею повністю зарядженою, забезпечуючи максимальний термін служби батареї без перезарядки або газування.
Пристрій має захист від перевантаження і короткого замикання. Немає необхідності відключати його під час пуску двигуна. Захист виробу від високої температури зменшує вихідний струм при перегріванні. Завдяки високій ефективності, рівень нагріву пристрою не високий, що дозволяє йому стабільно працювати в умовах тропічного клімату.
Широкий діапазон вхідної напруги дозволяє використовувати зарядні пристрої в більшості країн.
Пристрій має напівпровідниковий вихід, комутований на негативний полюс акумулятора в разі якщо пристрій несправний. Завдяки цьому виходу, подається сигнал відмови на відповідний вхід контролера управління генераторною установкою, який в свою чергу, подає сигнал тривоги.
Пристрій має також вхід «посиленого заряду». Якщо цей вхід замкнутий на негативну клему акумулятора, вихідна напруга зарядного пристрою буде збільшено. Ця функція може використовуватися періодично для збільшення терміну служби батареї.
Опубліковано 15 березня 10:30 -

Філь Роман Вікторович

.
Номер оголошення: 623940877
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення