Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Це оголошення вже не дійсне
DATAKOM SMPS-124-DIN, 12V/4A Зарядний пристрій акумулятора на DIN-рейку

DATAKOM SMPS-124-DIN, 12V/4A Зарядний пристрій акумулятора на DIN-рейку

Київ (Київська область)
2 400 грн.
Це оголошення вже не дійсне
Зарядні пристрої DATAKOM SMPS серії з установкою на DIN-рейку мають фіксовану вихідну напругу і обмеження по струму, спеціально розроблені для використання в генераторних установках для зарядки свинцево-лужних акумуляторів. Завдяки безперервный постійный вихідній напрузі, вони також можуть бути використані в широкому діапазоні промислових застосувань, де потрібно стабільна постійна напруга.

Зарядні пристрої призначені для постійного підключення до стартерних акумуляторних батарей генераторної установки. Коли напруга батареї опускається нижче мінімального рівня заряду, зарядний пристрій забезпечує постійний струм, майже рівний номінальному вихідному струму, що допускає швидке відновлення заряду. Коли напруга батареї досягає максимально допустимого рівня, зарядний пристрій перемикається в режим постійної напруги заряду і підтримує батарею в повністю зарядженому стані, забезпечуючи максимальний час автономної роботи, без перезарядження або закипання.

Пристрій має захист від перевантаження і короткого замикання ланцюга. Ця особливість дозволяє забезпечувати тільки номінальний струм під час провертання колінчастого вала двигуна або короткого замикання. Пристрій не потрібно відключати під час пуску двигуна. Захист від високої температури зменшує вихідний струм при перегріванні. Завдяки своїй високій ефективності, розігрів зарядного пристрою зберігається на мінімальному рівні і дозволяє працювати при високих температурах.

Широкий діапазон вхідної напруги дозволяє використовувати пристрій в більшості країн.

ОСОБЛИВОСТІ:
- 100 КГц архітектура комутації
- Повна система зарядки
- Постійний вихід напруги
- Струм обмежений
- Міцна конструкція для промислових середовищ
- Широкий діапазон робочої напруги
- Вихід випрямляча
- Рахунок заряда акумулятора
- Короткий захист ланцюга
- Захист від перевантаження
- Високий захист температури
- Підключення системи підключення
Опубліковано 15 квітня 13:35 -

Філь Роман Вікторович

.
Номер оголошення: 623941168
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення