Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Дитячий візок ELANA

Дитячий візок ELANA

Львів (Львівська область)
2 500 грн.
написати email
Дивіться номер
Дитячий візок Elana 2 in 1 має дуже стильний зовнішній вигляд, який, напевно, припаде до смаку батькам, які ведуть активний спосіб життя. Його можна використовувати для прогулянок з перших днів після народження малюка, встановивши на шасі люльку, яку з часом можна замінити зручним прогулянковим блоком.
Особливо радує великий діаметр пневматичних коліс, що в поєднанні з м'якою підвіскою робить хід коляски плавним навіть на самій поганій дорозі. І прогулянковий блок, і люлька оснащені розкладними капюшонами. Є в комплекті антимаскітна сітка, захисний чохол від дощу. У розібраному стані шасі коляски зручно і швидко складається.
Прогулянковий блок рекомендується використовувати для прогулянок з дітками, які самостійно навчилися тримати спинку. Малюк фіксується в колясці за допомогою ременів безпеки. Спинка сидіння має жорстку ортопедичну підтримку хребта, передбачена можливість кута її нахилу. Тканинні елементи не промокають, стійкі до стирання і вигорання. Передбачена установка на раму коляски по ходу / проти ходу руху. Допускається прання всіх знімних текстильних деталей.
Після використання візок віддавався на технічне обслуговування. Були замінені тросики гальм, підтянуті і відрегульовані всі деталі (поломок не було, обслуговування проводилось виключно з профілактичних міркувань)
Опубліковано 16 листопада 15:11 -

Олександр

.
Номер оголошення: 637071873
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення