Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Диван Тантра. Кресло для отдыха. Tantra Chair .Ложе любви

Без фото

Диван Тантра. Кресло для отдыха. Tantra Chair .Ложе любви

Черкаси (Черкаська область)
6 800 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Кресло для наиболее полной реализации рекомендаций из Камасутры - Tantra Chair. Уникальное кресло, разработанное специально для занятия сексом. Вы сможете разнообразить привычные позы и попробовать что-то совершенно новое. Кресло является высокотехнологичным продуктом, форма которого полностью соответствует естественным изгибам вашего тела. Оно не выглядит как секс-игрушка и впишется в обстановку любой современной квартиры, не вызовет нежелательных ассоциаций у ваших гостей или родственников. Только Ваш партнёр будет знать, насколько удобно использовать это кресло по назначению.

Диван Тантра (Кресло для секса (любви) "Tantra chair") - це диван з оригінальною формою для різного застосування:

_для відпочинку. Якщо ви відчуваєте втому та біль в поясниці, спині чи ногах, хочете розслабити тіло і дати відпочити своєму організму, то даний диван є фізіологічно привильним предметом меблів, що сприяє покращеному відпочинку, профілактиці варикозу, м’язових спазмів, головного болю.

_для занять любов’ю з більш приємними відчуттями і максимальним задоволенням. Завдяки згинам дивану у вигляді двох хвиль, що імітують форму людського тіла, ви отримуєте можливість використання всіх поз із Камасутри з максимальною зручністю для вас та вашого партнера.

Унікальний диван впишеться в інтер’єр любого стилю, буде доречним не лише в спальні, а й в приміщеннях самого різнорманітного призначення - вітальні, кімнаті відпочинку, басейні, салоні краси тощо.

Диван виготовлено із екологічно чистих та якісних матеріалів: корпус - дерев’яний; спеціальні поролони для виготовлення якісних меблів для лежання та сидіння- поролон HR, що являється поролоном з високим рівнем комфорту, з високим значенням несучої здатності і відсутності ефекту «провалювання»; оббивочні матеріали - високоякісні меблеві тканини та екокожа.

Оптимальні габаритні розміри для зручності:
довжина - 186см
ширина - 50см
висота малої дуги - 46см
висота великої дуги - 78см.

Вага - 27кг

Також можливе виготовлення на замовлення під індивідуальний стиль інтер’єру та в різноманітних кольорах.
Опубліковано 17 вересня 15:41 -

наталия

.
Номер оголошення: 537188098
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення