Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Долучаемося до святкування Дня міста

Долучаемося до святкування Дня міста

Дніпро (Дніпропетровська область)
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
11 вересня 2021 року місто Дніпро відзначило 245 річницю з Дня створення.
Представники Дніпровського міського центру зайнятості долучилися до святкування Дня міста проведенням виїзного заходу в «Міському молодіжному парку дозвілля і відпочинку Новокодацкій» з метою інформування мешканців про сучасні послуги служби зайнятості, актуальні вакансії на ринку праці,.
Успішному проведенню заходу сприяли сонячна погода, піднесений настрій, взаємні привітання, щирі посмішки. Жителі міста виявляли жвавий інтерес до запропонованих фахівцями консультаційних послуг та інформаційно-роз’яснювальних матеріалів. Зацікавлення роботодавців викликали такі послуги служби зайнятості, як: компенсація ЄСВ, роботи тимчасового характеру, можливість підготувати працівників відповідної кваліфікації на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
Також, зацікавлені громадяни отримали консультації з правових аспектів праці та зайнятості: щодо реєстрації в службі зайнятості осіб, які тривалий час не працювали, знаходяться у декретній відпустці, нещодавно повернулися із за кордону.
Окрім того, фахівці Дніпровського МЦЗ ознайомили усіх бажаючих з великим набором дистанційних форм роботи такими як: Електронний кабінет роботодавця/шукача роботи, електронна черга, Google-мапа вакансій, Додаток «Дія», сторінки у соціальних мережах «Facebook» та «Instagram», де кожен бажаючий може переглянути цікаву інформацію та актуальні вакансії Дніпровського МЦЗ.
Опубліковано 13 вересня 15:26 -

Дніпровський МЦЗ

.
Номер оголошення: 631539579
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення