Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Дизайн території, автополив, рулонний та посівний газон - ландшафт

Дизайн території, автополив, рулонний та посівний газон - ландшафт

Тернопіль (Тернопільська область)
20 грн.
написати email
Дивіться номер
Дизайн території, автополив, рулонний та посівний газон - ландшафтні роботи під ключ

Наша компанія здійснює повний комплекс ландшафтних робіт в місті Тернопіль та області від проекту до його втілення в життя. У нас працює виключно професійний дизайнер з ландшафту. Всі посадки рослин ми робимо із застосуванням тільки якісного посадкового матеріалу, який має гарні кліматичні показники, і підходить для нашої місцевості. Однією з найважливіших деталей ландшафтного дизайну, звичайно ж, є зелений покрив - газон.
Ми задовольнимо ідеї та побажання будь-яких клієнтів, і створимо справжній рай, навіть серед кам'яних джунглів. Автоматичний полив - це обов'язкова умова при догляді за газоном і рослинами. Саме за допомогою поливу створюється оптимальний мікроклімат для рослин. Автоматичний полив - комплексний складний механізм, проектування та встановлення якого вимагає знань і практики.

Коли Ви гуляєте по саду, перед Вашим поглядом змінюються нові образи і картини пейзажу. Серед залитих сонцем полян, запашних заростей, розаріїв або іскристих струмочків приємно знаходитися і дитині, і дорослій людині.

Якщо Ви хочете щоб Вас завжди оточував такий райський сад, звертайтеся до нас, ми виконаємо ландшафтний дизайн та ландшафтні роботи так, що навіть самий маленький садок стане для Вас самим неповторним місцем Вашої ділянки.

За деталями звертайтесь за телефоном та ПП
autorainpro.com.ua
Якість, надійність, вигідні умови - це про нас
Опубліковано 18 вересня 20:20 -

Pastushka

.
Номер оголошення: 607893276
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення