Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Ефективна боротьба з гризунами, кращий відлякувач

Ефективна боротьба з гризунами, кращий відлякувач

Чернівці (Вінницька область)
1 190 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Найефективніший засіб в боротьбі з шкідниками -ультразвуковий відлякувач Град 550 УЗ призначений для роботи в середніх і великих приміщеннях площею до 550 кв.м. Ефективно справляється як з мишами, так і з пацюками.
Компактна конструкція дозволяє встановити ультразвуковий відлякувач Град 550УЗ в важкодоступних місцях. На задній стінці є спеціальне «вушко» для кріплення на стене. Працює абсолютно бесшумно. Прилад може працювати від 3-х батарейок тип ААА (мізинчик) це розширює сферу його застосування в місцях, де відсутня електрика (підвал, гараж, підсобне приміщення, автомобіль і т.п). Це технічне рішення дозволяє застосовувати відлякувачі Град 550УЗ проти кротів. Для цього в відлякувач треба вставити батарейки, включити його і герметично запакувати в простій целофановий пакет, потім опустити в нору крота. До речі відлякувач Град 550УЗ крім може працєвати від 220V і батарейок можна живити від будь-якого джерела постійного струму з напругою 10-30 Вольт. Це наприклад може бути автомобільний акумулятор. Ні зон тиші - гризунам ніде сховатися.
Гарантія на товар 1 год. Безкоштовна доставка по всій території України. Гарантійное і післягарантійне обслуговування. Заказать прилад Ви можете по телефону 0677190866 або в магазині «otpugni»
Опубліковано 09 грудня 09:12 -

александр

.
Номер оголошення: 575879138
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення