Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Ефективність – ключовий елемент роботи служби зайнятості

Ефективність – ключовий елемент роботи служби зайнятості

Верхньодніпровськ (Дніпропетровська область)
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Час не стоїть на місці, щоденні виклики, які несутьзміни на ринку праці, наслідки коронакризи, захід одних професій та бум попиту на інші, все це вимагає від фахівців служби зайнятості гнучкості та постійного удосконалення по відношенню до нових умов роботи. Ці фактори визначають якість надання послуг населенню та їх ефективність. Мобілізувавши свої сили та визначивши завдання отримуємо задовільні результати та ставимо цілі на майбутнє.
Першочергове завдання – працевлаштування безробітних громадян.
Незмінним вектором роботи працівників служби зайнятості із року в рік залишається оперативний та якісний пошук підходящої роботи для клієнтів. Щоденно кар’єрні радникинаправляють, мотивують та допомагають прийняти максимально правильне рішенні у виборі майбутньої сфери діяльності. Навіть в умовахнаслідків від коронакризи за сприяннямДніпровського міського центру зайнятості за січень – вересень 2021 рокубуло працевлаштовано5839 осіб, з яких 5506 мали статус безробітного, послугами скористались 16754 осіб.
Професійне навчання–фактор конкурентоспроможності на ринку праці.
Ринок праці у світі перебуває у стані трансформаціїУкраїна не стала виключенням.Зміна застарілих спеціальностей сучасними, підвищення вимог до рівня знань, умінь, необхідність інноваційного мислення. Все це змушує безробітного підвищувати власну конкурентоспроможністьза рахунок підвищення кваліфікації, навчання.
Протягом січня – вересня 2021 за направленням Дніпровського міського центру зайнятості пройшли професійне навчання, перенавчання тапідвищення кваліфікації922 безробітних, з яких 583 були працевлаштовані після підвищення кваліфікації та знайшли роботу вже за новими професіями.
Дуальна освіта: безробітному гарантоване робоче місце, роботодавцю - кваліфікований працівник.
Активне впровадження інноваційних технологій у виробництво спричиняє надзвичайно швидку втрату актуальності набутих знань. Зростає потреба в безперервності освіти, підвищуються вимоги до професійної мобільності кадрів. Балансування ринку праці вимагає постійного оновлення знань працівників.
Дуальність у здобутті освіти — що це?
Дуальна форма здобуття освіти передбачає поєднання здобувачами теоретичної підготовки в закладах освіти з практичною — на робочих місцях задля набуття відповідної профкваліфікації. У разі впровадження дуальної освіти навчальний заклад і роботодавець стають рівноправними партнерами, бо останній може брати участь у розробці робочих та індивідуальних навчальних планів і оцінювати результати кожного здобувача. Зацікавленість роботодавців тут полягає в бажанні отримати молодого висококваліфікованого працівника, максимально мотивованого до роботи одразу після закінчення навчання.


Директор Дніпровського міського центру зайнятості Юрій Ніколаєв
«Основний принцип дуальної освіти — це практика та навчання в умовах виробництва. Майбутній працівник під час такого навчання інтегрується в робочий процес, здобуває необхідні роботодавцю практичні навички і адаптується в колективі та до умов праці».
Фахівці Дніпровського міського центру зайнятості постійно проводять моніторинг та прогнозування економічного розвитку міста, тенденції на ринку праці, пропозиції робочої сили з врахуванням перспективних змін у потребах локального ринку праці на близьку та подальшу перспективу. Завдяки проведенню ретельного аналізу потреб підприємств та організацій Дніпра у підготовці кваліфікованих кадрів, було організовано та проведено навчання з подальшим гарантованим працевлаштування за напрямками: «оператор ЧПУ», «стропальник», «охоронник» на замовлення роботодавців різних сфер діяльності, серед яких: Дніпропетровський річковий порт АСК Укррічфлот, ПрАТДніпропетровський меблевий комбінат, ПП Авангард і К,ТОВ Охоронна фірма КГБ-Капітал та інші.
Роботодавець – клієнт №1 служби зайнятості
На сьогоднішній день роботодавці для центру зайнятості є найважливішими партнерами у реалізації державної політики зайнятості населення. Головним завданням перед службою звичайно ж є задоволення кадрових потреб роботодавця.
Протягом січня-вересня 2021 року до Дніпровського МЦЗ роботодавці міста подали 8903 вакансій. За допомогою фахівців центру укомплектовано було 5388вакансій.
Юрій Ніколаєв, директор Дніпровського міського центру зайнятості:
«Карантин змінив усі сфери нашого життя, ці зміни торкнулися як процесу трудової діяльності, так і працевлаштування та підбору кадрів. Важливим елементом співпраці також є фінансова підтримка роботодавців. В сучасних реаліях це доцільно, як ніколи.»
Незважаючи на складну ситуацію на ринку праці, роботодавці міста продовжують створювати нові робочі місця. За сприянням Дніпровського МЦЗ протягом дев’яти місяців поточного року були прийняті рішення про виплату компенсації роботодавцям у розмірі єдиного соціального внеску за працевлаштування безробітних на нові робочі місця та компенсовано більш як443 516 грн.
Робота є – головне раціональний та зосереджений підхід до її пошуку.
Кожного дня фахівці Дніпровськогоміського центрузайнятості працюють з активними формами пошуку роботу. Протягом січня-вересня поточного року було проведено 15online-співбесід, 77міні-ярмарок вакансій з роботодавцями за участю 1034безробітних, 802 інформаційних групових заходи, за участю 9732 безробітних. З метою опанування сучасними навичками пошуку роботи під час складання резюме або підготовки до співбесіди з роботодавцем, проведено 566 вебінарів та тренінгів з техніки пошуку роботи для 6584 осіб.


Рекрутинг, як інструмент якісного підбору кадрів та цільовий пошук роботи.
У сучасних реаліях підприємства дійсно зацікавлені в рекрутинговій формі співпраці з центром зайнятості. По-перше, роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. Адже попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. По-друге, не потрібно витрачати кошти, бо подібна послуга надається саме в центрі зайнятості на безкоштовній основі. По-третє, роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, він може скористатися ресурсами центру зайнятості. По-четверте, наприклад, представникам малого бізнесу не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу при умові співпраці з центром зайнятості.
У своїй роботі фахівці Дніпровського міського центру зайнятості використовують усі доступні інструменти: співпрацюють з найвпливовішими сайтами пошуку роботи,інтернет-ресурсами, використовують моніторинг користувачів соціальних мереж, створюють та опрацьовують онлайн-анкети шукачів роботи, працюють над наповнення інтерактивної карти вакансій із використанням Googlemaps.
Протягом січня-вересня 2021 року 353 роботодавці знайшли своїх фахівців за допомогою рекрутерів Дніпровського МЦЗ. Спільними зусиллями вдалося знайти роботу для 905безробітних.
За допомогою у сприянні працевлаштування або в укомплектуванні Вашого підприємства професійними кадрами звертайтеся до центрального офісу Дніпровського міського центру зайнятості за адресою вул. Авіаційна, 41, телефонами:
канцелярія – (056) 734-96-58;
відділ організації працевлаштування населення – (056) 734-94-57;
відділ взаємодії з роботодавцями – (056) 734-94-59
відділ рекрутингу - (056)734-94-58, (067) 755-50-64
Ознайомлюйтеся з найактуальнішою інформацією на нашій офіційній Facebook сторінці https://www.facebook.com/mcz.dnipro/
Відділи надання соціальних послуг Дніпровського міського центру зайнятості за районами міста знаходяться за адресами:
в Шевченківському районі – вул. М. Грушевського,70, тел. 734-96-60;
в Соборному районі – вул. Високовольтна, 22, тел. 734-96-59;
в Центральному районі – вул. В.Антоновича, 26, тел. 734-96-56.
Фахівці Дніпровського міського центру зайнятості працюють для людей, щоб кожен відчув увагу і отримав реальну допомогу у вирішенні своїх проблем.
Опубліковано 23 жовтня 13:18 -

Дніпровський МЦЗ

.
Номер оголошення: 634987899
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення