Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Електронна Пігулка Short

Електронна Пігулка Short

Буча (Київська область)
5 300 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Електронна Пігулка – це вже сучасність.
ХХ та ХХІ століття принесли серйозні зміни у медицині, і саме в цей час відбулося багато нових відкриттів, які дали поштовх для розвитку у виробництві ліків. Ще 20-30 років тому медикам було набагато складніше діагностувати хвороби, не було стільки спеціального обладнання та ефективних ліків. Тепер лікувати легше та безпечніше, а також винайшли ліки проти багатьох «старих» хвороб, від яких віками вмирали люди. Нині дедалі більше стають доступні різні ефективні методи лікування, які ще кілька років тому здавалися нам нереальними і неможливими. Також бачимо, що традиційне лікування чаями та таблетками витісняють нові діджитал таблетки. Зрозуміло, що багато людей ще обережно ставляться до появи нових Електронних Пігулок, адже традиційні ліки століттями використовувалися і не так легко перейти до інноваційних методів лікування, які хоч і безпечні, ефективні, зручні у використанні, проте інші й важко змінити медичну систему. яка століттями формувалася.
Перші традиційні таблетки виготовляли ще 1550 року до нашої ери. Про це стало відомо вченим із папірусу Ебоса, в якому описано спосіб їх виготовлення. Також їх використовували у Стародавньому Єгипті, Римі, Греції та Месопотамії. Але саме термін «таблетка» вперше вжив Жан де Рен у 1608 році. Вони сучасної форми набули у ХХ столітті, але у ХХІ столітті ми бачимо, що їхня форма змінюється та перетворюється на більш інноваційну. Розміри їх теж змінюються і стають зручнішими в лікуванні. Тепер сучасна діджитал таблетка – це маленька компактна коробочка вагою до 80 грам, яка містить спеціальне електронне обладнання та за допомогою частот та резонансу лікує. І працює на акумуляторах, що заряджаються від електрики. Лікування стало також легшим - натиснув кнопку і весь процес лікування запустився. І цілий день можеш ходити і не турбуватися чи не забув прийняти ліки. Переваги діджитал таблетки:
- не потрібно, щоб вона потрапила всередину організму і там розчинилася, адже лікує безконтактно;
- одна таблетка поєднує кілька лікувальних властивостей;
- вона багаторазова, можна використовувати багато років;
- вона ефективна та безпечна, адже працює на основі частотно-резонансної терапії принципом дії якої є вплив лише на патогени або органи, що потребують лікування;
- Лікування забезпечує 24/7 і використовувати його можна будь-якому члену сім'ї.
Smarti System є однією з перших, яка популяризує та пропагує використання електронних пігулок. Електронні таблетки, вони прилади спрямовані на лікування конкретних захворювань. Наприклад, Covid-2019 чи реабілітація після перенесення хвороби. В даний час в асортименті продукції Smarti System є різні електронні таблетки для лікування найпопулярніших хвороб. Термін експлуатації приладу понад 7 років, а також доступна 100% документальна гарантія отримання результату лікування.
Серія червоних однокнопкових приладів Short wellness device, а саме прилади Body Detox (Очищення організму), Basic Antihelminths (Базовий антигельмінтний), Man Power (Чоловіча сила), Good Immunity (Хороший імунітет - реабілітація імунітету після ковіда), Body Recover після ковіда), Anti Corona, POLICE, Arthritis (Артрит), Антистрес, Антибіль, Загоєння ран та інші цільові червоні однокнопкові прилади, які є фактично електронними пігулками.
Опубліковано 16 вересня 09:36 -

Максим

.
Номер оголошення: 663313771
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення