Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
GPS Моніторинг транспорту та персоналу. Дистанційний контроль палива.

GPS Моніторинг транспорту та персоналу. Дистанційний контроль палива.

Рівне (Рівненська область)
72 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
WayMaps – це апаратно-програмний комплекс, який дозволяє Вам здійснювати GPS моніторинг, GPS диспетчеризацію транспорту або персоналу, дистанційно контролювати паливо.

Для Вас, як для клієнта, на телематичному сервері WayMaps створюється обліковий запис з унікальними логіном та паролем. Ваші GPS термінали та GPS трекери реєструються під цей обліковий запис. Використовувати Сервіс Ви можете з будь-якого комп’ютера, який має доступ до мережі Інтернет, а також з мобільних пристроїв (смартфонів та планшетів) з системами iOS та Android. Для GPS моніторингу з мобільних пристроїв розроблені та зареєстровані на Appstore та Google Play спеціальні програмні додатки.

Дані з GPS приладів, які встановлені на Вашому автотранспорті або перебувають у Ваших працівників, надходять на сервер WayMaps. Передача даних відбувається по GPRS каналах мобільних операторів, в кожному приладі встановлена СІМ-карта. Крім GPS даних (географічні координати, швидкість, напрямок руху, висота над рівнем моря, … ) GPS термінал може передавати інші дані, що прораховуються його програмним забезпеченням та отримуються від інших датчиків транспортного засобу.

Сервер працює цілодобово. Ви в будь-який момент можете звернутися до сервісу і відстежувати Ваші рухомі об’єкти “в режимі реального часу”. У Вас є можливість бачити, як місце розташування об’єкта, так і його швидкість, напрямок руху, стан запалювання, напругу бортової мережі, кількість палива в баках, питому витрату палива на 100 км та інші характеристики.

Крім того, є можливість переглянути історію за обраний Вами період часу, переглянути путь об’єкту на карті, подивитися пройдений кілометраж, місця його стоянок (зупинок), заправок (зливів), побачити ділянки перевищення дозволеної швидкості, … Ви можете сформувати різні звіти (табличні та графічні) по руху, стоянках, мотогодинах, використанню палива, …

Адреса: м. Рівне, вул. Жуковського, 39

Графік: ПН.-ПТ. 9:00-18:00

Адміністрація Сервісу
Телефон: (067) 360 89 87

Технічна підтримка
Телефон: (067) 340 00 55
Опубліковано 29 січня 10:26 -

Віктор

.
Номер оголошення: 611912363
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення