Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
крохмаль рисовий

крохмаль рисовий

Київ (Київська область)
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; мясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, мясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
Опубліковано 01 лютого 08:36 -

Агроснаб.ТОВ ТМ.Фільварок

.
Номер оголошення: 586425809
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення