Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Купити відлякувач собак недорогий, якісний відлякувач за доступною ціною

Купити відлякувач собак недорогий, якісний відлякувач за доступною ціною

Герца (Чернівецька область)
490 грн.
написати email
Дивіться номер
Ультразвуковий відлякувач собак Трипл - це ефективний захист від нападів і укусів бездомних і агресивних тварин без створення шуму і небезпеки для оточуючих людей.
Діючи на відстані до 15 метрів, прилад здатний:
• Утримати агресивну зграю на відстані.
• Зупинити напад собаки.
• Боротися тварин від жертви.
Ультразвукове випромінювання стає помітним для собаки на відстані 15 метрів, при цьому не тисне на її психіку. Тварина, яке готувалося до нападу, під дією відлякувач позадкує і втече в сторону.
Має 3 ультразвукових випромінювача і відповідно сильну потужність впливу 3х125дБ. Дуже простий і універсальний у використанні прилад - зручно лежить в руці і дозволяє управляти всіма функціями однією рукою. Комплектується з елементом живлення Крона 9V та інструкцією по використанню.
Ультразвукові хвилі більшою мірою не чутні людині, але тварина, почувши їх, близько до Вас вже не підійде. При тому, що тварині шкоди не наноситься, лише дезорієнтує його. Так само даний прилад можна використовувати для дресирування собак. Ефект підсилюють три світлодіода, які при відлякуванні виконують роль стробоскопа. У сукупності досягається висока дальність дії - до 15 метрів.
Купуючи ультразвуковий відлякувач «Тріпл» Ви забезпечите себе і родичів від собак зі 100% результатом.Гарантія на прилад 12 мес. Безкоштовна доставка по Україні-без предоплати Гарантійне і післягарантійне обслуговування Якщо у Вас виникли питання дзвоніть нам О677190866, 0992538839
Опубліковано 22 грудня 08:01 -

александр

.
Номер оголошення: 603203594
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення