Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Курси акторської майстерності та сценічної мови

Курси акторської майстерності та сценічної мови

Київ (Київська область)
800 грн.
написати email
Дивіться номер
Курси акторської майстерності, підготовка до зйомок, театральна школа, театральна студія в Києві для дорослих та дітей, підготовка до вступу.

В процесі навчання студенти розвивають в собі вміння працювати на сцені, знімальному майданчику, а також вчаться грамотно подавати себе на кастингах. Ми маємо можливість одними з перших дізнаватись про нові проекти, кастингах і залучати до них наших учнів.
Студенти, які пройшли навчання, отримують сертифікат про закінчення курсу акторської майстерності і додаються в акторську базу. Також, для кожного буде відзнято відеовізитку (відеопрезентацію).
Професійні викладачі акторської майстерності та сценічної мови з досвідом роботи в Вищих навчальних закладах (Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, Київський національний університет культури і мистецтв та ін.), Театрах і на телебаченні. Ми запрошуємо Вас відвідати заняття з акторської майстерності, де у Вас буде можливість поспілкуватися з викладачами, пройти співбесіду - кастинг на курс акторської майстерності і просто зануритися в атмосферу театрального і кіно мистецтва.
Опубліковано 03 червня 14:47 -

Марина

.
Номер оголошення: 622724468
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення