Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Ландшафтний дизайн, рулонний газон, газон, автополив - професійно

Ландшафтний дизайн, рулонний газон, газон, автополив - професійно

Тернопіль (Тернопільська область)
10 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Якщо вас цікавить ексклюзивний ландшафтний дизайн навколо вашої заміської резиденції, дизайн який буде привертати увагу, захоплювати і радувати своєю красою, оригінальністю і гармонійним поєднанням живих насаджень, декоративних елементів і архітектурних рішень, то ви звернулися за адресою.

Наша компанія протягом тривалого часу займається створенням ексклюзивного ландшафтного дизайну і ландшафтного проектування, а також питаннями озеленення і благоустрою приватних і громадських територій, дачних і присадибних ділянок, територій навколо житлової та нежитлової нерухомості.

За час своєї діяльності ми накопичили достатньо багатий досвід і матеріально-технічну базу, щоб запропонувати нашим клієнтам найоригінальніші і креативні ідеї щодо оформлення зелених зон навколо прибудинкових територій, територій навколо торгових і розважальних центрів, літніх кафе та іншого.

Нашими замовниками є люди, які зацікавлені в отриманні дійсно гідного результату з облагороджування територій з мінімальними часовими і фінансовими витратами.

На допомогу неординарних ідей і сміливих задумів фахівців нашої компанії приходять останні досягнення науки і техніки, які сприяють створенню ексклюзивного ландшафтного дизайну, гармонійно поєднує в собі естетичну і практичну функції.

Хочете отримати ландшафтний сад, який буде повністю відповідати вашим уявленням про красу, естетичної привабливості, практичності і функціональності, який буде радувати вас і всіх оточуючих своїми оригінальними ідеями, креативними задумами і ексклюзивністю, тоді ми готові приступити до роботі.

За деталями звертайтесь за телефоном та ПП
autorainpro.com.ua
Якість, надійність, вигідні умови - це про нас
Опубліковано 18 вересня 20:19 -

Pastushka

.
Номер оголошення: 607891221
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення