Без фото
Опис
СП ТОВ Нива Переяславщини проводить реалізацію м'ясо-кісткового борошна.
М'ясо-кісткове борошно протеїн 60 + % - виробляється із сировини свиного походження з місця для забою свиней, що знаходяться під постійним ветеринарним контролем.
Фізико-хімічні показники якості м'ясо-кісткового борошна:
Масова частка протеїну - 60 + %
Масова частка жиру - 8,6 - 10 %
Масова частка вологи - 3,6 - 6,0 %
Масова частка клітковини - 1,2 - 2,0 %
Масова частка золи - 15,1 - 18,5 %
Золи, нерозчинної в соляній кислоті - 0,6 - 0,75 %
Реалізація проводиться по Україні від виробника оптом, на умовах самовивозу з Київської області.
Ми можемо надати вигідні умови для співпраці, як для юридичних так і для фізичних осіб.
Надаємо зразки продукції на вимогу.
Для обговорення умов співпраці звертайтеся за номером: 0966477796 Вадим Володимирович
М'ясо-кісткове борошно протеїн 60 + % - виробляється із сировини свиного походження з місця для забою свиней, що знаходяться під постійним ветеринарним контролем.
Фізико-хімічні показники якості м'ясо-кісткового борошна:
Масова частка протеїну - 60 + %
Масова частка жиру - 8,6 - 10 %
Масова частка вологи - 3,6 - 6,0 %
Масова частка клітковини - 1,2 - 2,0 %
Масова частка золи - 15,1 - 18,5 %
Золи, нерозчинної в соляній кислоті - 0,6 - 0,75 %
Реалізація проводиться по Україні від виробника оптом, на умовах самовивозу з Київської області.
Ми можемо надати вигідні умови для співпраці, як для юридичних так і для фізичних осіб.
Надаємо зразки продукції на вимогу.
Для обговорення умов співпраці звертайтеся за номером: 0966477796 Вадим Володимирович
Опубліковано 16 червня 07:46 -
Вадим Володимирович
.Номер оголошення: 655358363
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua
М'ясо-кісткове борошно
Переяслав-Хмельницький (Київська область)
22 000 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
✎ написати email
Дивіться номер
Опис
СП ТОВ Нива Переяславщини проводить реалізацію м'ясо-кісткового борошна.
М'ясо-кісткове борошно протеїн 60 + % - виробляється із сировини свиного походження з місця для забою свиней, що знаходяться під постійним ветеринарним контролем.
Фізико-хімічні показники якості м'ясо-кісткового борошна:
Масова частка протеїну - 60 + %
Масова частка жиру - 8,6 - 10 %
Масова частка вологи - 3,6 - 6,0 %
Масова частка клітковини - 1,2 - 2,0 %
Масова частка золи - 15,1 - 18,5 %
Золи, нерозчинної в соляній кислоті - 0,6 - 0,75 %
Реалізація проводиться по Україні від виробника оптом, на умовах самовивозу з Київської області.
Ми можемо надати вигідні умови для співпраці, як для юридичних так і для фізичних осіб.
Надаємо зразки продукції на вимогу.
Для обговорення умов співпраці звертайтеся за номером: 0966477796 Вадим Володимирович
М'ясо-кісткове борошно протеїн 60 + % - виробляється із сировини свиного походження з місця для забою свиней, що знаходяться під постійним ветеринарним контролем.
Фізико-хімічні показники якості м'ясо-кісткового борошна:
Масова частка протеїну - 60 + %
Масова частка жиру - 8,6 - 10 %
Масова частка вологи - 3,6 - 6,0 %
Масова частка клітковини - 1,2 - 2,0 %
Масова частка золи - 15,1 - 18,5 %
Золи, нерозчинної в соляній кислоті - 0,6 - 0,75 %
Реалізація проводиться по Україні від виробника оптом, на умовах самовивозу з Київської області.
Ми можемо надати вигідні умови для співпраці, як для юридичних так і для фізичних осіб.
Надаємо зразки продукції на вимогу.
Для обговорення умов співпраці звертайтеся за номером: 0966477796 Вадим Володимирович
Опубліковано 16 червня 07:46 -
.
Вадим Володимирович
.Номер оголошення: 655358363
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua