Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Mini-Clik Hunter сенсор дощу

Mini-Clik Hunter сенсор дощу

Тернопіль (Тернопільська область)
842 грн.
написати email
Дивіться номер
Hunter Mini-Clik

Відмінною особливістю запропонованого датчика дощу є можливість регулювання опадів, тобто не допустити включення системи зрошення під час опадів. Це дає можливість економити гроші при оплаті рахунків за воду. Як і інші аналогічні пристрої, даний датчик дощу з регулюванням Hunter Mini-Clik має тільки одну задачу - не допустити безглузду витрату води.

Важливо Не допущення зрошення здійснюється не тільки під час дощу, але і після нього, оскільки земля залишається вологою.

Компанія-виробник надає гарантійний період експлуатації - 5 років. Даний фактор - одне з основних переваг, які і роблять запропоновану модель датчика Hunter Mini-Clik популярною і затребуваною серед користувачів.

Переваги запропонованого датчика
До особливостей даного сенсора необхідно віднести:

- Надійна експлуатація можлива завдяки несприйнятливості пристрою до різних забруднювачів;

- Проста і швидка установка в будь-якій системі автоматичного зрошення;

- Можливість програмованих умов для припинення поливу (опади від 3 до 25 мм);

- Безпечна експлуатація - використовувані матеріали для його створення є екологічно чистими, тобто не роблять негативного впливу на здоров'я людини і навколишнє середовище;

- Тривалий період роботи - не менше 5 років постійної експлуатації;

- Просте технічне обслуговування і подальший догляд;

Запропонований датчик дощу з регулюванням опадів Hunter Mini-Clik може бути відключеним від ланцюга зрошення, що зручно при ремонтних, земляних або ландшафтних роботах.

Як працює запропонована модель сенсора
Принцип її роботи аналогічний з іншими датчиками - під час дощу вода потрапляє на корковий матеріал, який розміщений всередині корпусу. Під впливом вологи дерево починає розбухати, що в свою чергу забезпечує розмикання контактів - відправка відповідного імпульсу на ЕБУ, який віддає команду не виконувати полив ділянки.

Як тільки дощ закінчився, коркове дерево починає висихати і зменшуватися в розмірах, що призводить до зворотного змиканню контактів.

Головна особливість датчика Hunter Mini-Clik - можливість тонкої настройки відключення поливу (при досягненні рівня води до певної позначки, сигнал автоматично надсилається на контролер, який не допускає або припиняє зрошення земельної ділянки).

Порада. Застосування будь-якого аналогічного пристрою робить автоматичну систему поливу більш вигідною у фінансовому плані - включення зрошення ніколи не буде виконано під час дощу, що дозволяє уникнути нераціональної і безглуздої витрати води.

На закінчення варто сказати, що використання датчика дощу з регулюванням опадів Hunter Mini-Clik є вигідним і оптимальним рішенням для тих, хто хоче максимально автоматизувати систему зрошення, зменшуючи втручання в роботу з боку людини. Крім цього, невелика вартість пропонованої продукції, а також її універсальність робить її відмінним вибором для будь-якого покупця - ідеальне співвідношення ціна / якість.

Пропонуємо повний спектр професійного обладнання для систем автоматичного поливу (RAIN BIRD, HUNTER та інші)

Наші спеціалісти підберуть обладнання саме під Вашу ділянку, з урахуванням всіх технічних даних.

У наc Ви можете придбати обладнання, замовити доставку товару в будь-який населений пункт України.

Ціни? - Вас приємно здивують

Наша цінова пропозиція на обладнання для автоматичного поливу на даний момент є найбільш вигідною на ринку.

Звертайтеся та відчуйте всі переваги нашої професійної команди.

autorainpro.com.ua

З нами автоматичний полив це максимально легко
Опубліковано 06 лютого 17:42 -

Pastushka

.
Номер оголошення: 607889464
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення