Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Набір концентрованих водорозчинних добрив для гідропонічних культур і підживлення ґрунтових та кімнатних рослин Verde

Набір концентрованих водорозчинних добрив для гідропонічних культур і підживлення ґрунтових та кімнатних рослин Verde

Київ (Київська область)
690 грн.
написати email
Дивіться номер
Набір водорозчинних концентрованих добрив Verde є оптимальним і збалансованим за складом для гідропонічних культур, кімнатних і ґрунтових рослин. Добрива придатні для глибоководних культур та вирощування на тонких плівках живильного розчину (NFT).
До набору входять 3 добрива – VerdeGrow, VerdeBloom та VerdeMicro. Їх ефективність перевірено Національним інститутом біоресурсів та природокористування України.
VerdeGrow містить засвоюваний азот у декількох формах та збалансоване для підживлення молодих рослин на етапі росту й розвитку. Вміст макроелементів – N:P:K 2:1:6. Об’єм – 1 л.
VerdeBloom – фосфорно-калійне добриво, збалансоване для живлення рослини під час цвітіння і плодоносіння та для оптимальної врожайності. Вміст макроелементів – N:P:K 0:8:4. Об’єм – 1 л.
VerdeMicro призначене для забезпечення живлення рослини всіма необхідними мікроелементами. Вміст макроелементів – N:P:K 5:0:3. Об’єм – 1 л.
Збалансованість живлення необхідними елементами на різних етапах росту забезпечується за рахунок комбінації цих трьох добрив у різному співвідношенні.
Для приготування добрива необхідно додати потрібну кількість концентратів Verde у воду і підрегулювати рН фінального розчину до потрібного вашій культурі.
Відеоінструкція з використання набору концентрованих водорозчинних добрив VERDE є на сайті https://www.yochem.com.ua/nasha-produktsiya-2/dobriva-dlya-roslin/nabir-kontsentrovanih-vodorozchinnih-dobriv-dlya-gidroponichnih-kultur-i-pidzhivlennya-gruntovih-ta-kimnatnih-roslin-verde/
Опубліковано 05 червня 18:18 -

Дмитро

.
Номер оголошення: 622909939
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення