Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Обладнання для внесення рідких добрив на культиватор або сівалку

Обладнання для внесення рідких добрив на культиватор або сівалку

Дніпро (Дніпропетровська область)
45 000 грн.
написати email
Дивіться номер
З кожним роком зміна клімату диктує для аграріїв нові правила гри в сегменті застосування мінеральних добрив. Все частіше на господарствах постає питання з впровадження рідких добрив у вирощуванні та виготовленні сільськогосподарської продукції. На передній план виступають питання з транспортування рідких мінеральних добрив, методу зберігання рідких комплексних добрив на господарстві. Також важлива технічна сторона аспекту... Чим вносити КАС? Яка норма внесення рідких добрив по кукурудзі? норма КАС 32 по соняшнику, чи доцільно вносити КАС-32 оприскувачем? та інші суто технічні питання.

Зазвичай для внесення РКД по соняшнику та кукурудзі використовують спеціальний аплікатор для ін'єкції КАС. Якщо питання полягає у підживлені пшениці, то використовують оприскувач для підживлення КАС (ЖКУ). Але є інший, можливо ефективніший спосіб внесення КАС. А саме... Підживлення КАС, Рідких Комплексних добрив, застосування мікроелементів та бактеріальних добрив одразу при проведенні культивації, глибокому рихленні або посіву запланованої культури.

Наша фірма спеціалізується на дообладнанні сівалок, культиваторів, глибокорозпушувачів під одночасне внесення рідких добрив. Використовуючи даний метод ін'єкції КАС можливо відокремити два основних моменти... По перше, проведення двох одночасних агротехнічних операцій, що дає змогу значно заощаджувати кошти (одночасна культивація та внесення , одночасний посів та внесення КАС). По друге, можливість закрити рідкі добрива у ґрунті, на глибині проведення агротехнічної операції. Тобто відсутній момент втрати рідких добрив у атмосферу. Економія людино-годин, завдяки раціоналізації виробничого процесу. Менша ступінь зносу технічного парку господарства.

Присутня опція обладнання на культиватор контуру від обприскувача по всіх ширині захвату, задля одночасного застосування гербіциду та культивації.

Технологія нормованого внесення добрив (КАС) полягає у дообладнанні кожного робочого органу агрегату точкою впорскування рідких добрив, вилив відбувається на глибину роботи агрегату. Норма внесення РКД регулюється від 50 до 250 літрів на гектар.
Присутня можливість виготовлення аплікатора для внесення рідких добрив на базі сівалки СЗ 3.6 або СЗ 5.4. Що дає змогу підживлювати пшеницю даним аплікатором по стану культури.




Обладнання від італійських та американських брендів, стійке до агресивної середи рідких добрив.
Привід насоса чотирьох типів: редуктор, вал відбору потужності, електричний, гідравлічний.

Триступенева система фільтрації рідини в діжці. Фільтри дрібної та грубої роботи. Наявний заправний рукав з кранами (40мм). Об'єм діжки для добрив залежить від специфікації агрегату. Від 600л КРН до 3 000 літрів широкозахватні культиватори.

Комплектація формується за бажанням замовника. Гарантійне обслуговування протягом 12 місяці. Час виконання робіт з дообладнання 1 одиниці сільськогосподарської техніки на підприємстві замовника складає від 4-5 днів. Обладнання на КРН для внесення рідких добрив встановлюється протягом 2 годин.
Всі елементи системи швидкознімні, ніяких зварювальних робіт у контакті з агрегатом не застосовуються.
Працюємо по усім регіонам України. Деталі за телефоном 0937044288.
Опубліковано 11 червня 20:29 -

Роман

.
Номер оголошення: 591900199
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення