Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Це оголошення вже не дійсне
Подушка «Здоровий сон« з нефритом

Подушка «Здоровий сон« з нефритом

Львів (Дніпропетровська область)
4 200 грн.
Це оголошення вже не дійсне
На жаль, майже кожному з нас, доводилося стикатися з такими неприємними симптомами, як біль і ломота в шийному відділі хребта, хрускіт в районі шиї при русі; різкі стрибки тиску; поява запаморочення; м'язовий спазм в шиї і плечах; оніміння і м'язова слабкість в плечі, руках, кисті, пальцях; неглибокий і короткий сон. Всі ці симптоми, разом або окремо, можуть бути ознакою поширеного недуги.

Шийний спондильоз - захворювання суглобів шийних хребців, з больовими відчуттями в задній частині шиї, які можуть переходити вниз по плечах і руках до ліктьового суглобу і до пальців кисті. До причин цього захворювання відноситься: тривале перебування в сидячому напівзігнутому положенні; спортивні, робочі, а також, інші травми і перевантаження; природне старіння організму; неправильний вибір подушки. Відповідно до проведених досліджень, у 81% населення, шийний спондильоз виникає саме через неправильно підібраних подушок.
Використовуючи отримані дані, був розроблений спеціальний аксесуар для сну і відпочинку - ортопедична подушка Тяньши. Вона складається з 100% шовкової жакардової тканини, пінополіетилену, сітки з частинками природнього нефриту і аметисту, унікальних енергетичних модулів і нетканого матеріалу. Також, в подушці присутні спеціальні частинки, що володіють здатністю виділення аніонів та інфрачервоного випромінювання далекого спектру.

За допомогою пінополіетилену і інших допоміжних матеріалів, вченим вдалося створити подушку оптимальної жорсткості, що дозволяє максимально правильно підтримувати шию під час сну і відпочинку.

Аметист використовують для зняття стресу, зміцнення ендокринної та нервової систем, збільшення активності правої півкулі мозку, очищення крові і підйому енергетики. Він допомагає при лікуванні розумових розладів, гармонізує всі рівні свідомості, сприяє підвищенню інтелекту і багатостороннього розвитку особистості.

Нефрит нормалізує тиск, покращує роботу внутрішніх органів, сприятливо впливає на зір і слух. Даний камінь є відмінним засобом від запаморочення, атеросклерозу, інсультів і очних хворіб. У багатьох країнах світу нефритові кульки застосовуються для масажу тіла та обличчя. Пластинки з цього мінералу прикладають до хворих місць для полегшення болю при ударах, розтягненнях, ревматизмі.

Це унікальна технологія, яку вперше в світі представила компанія Тієнс. Секрет технології полягає в з'єднанні порошку турмаліну і магніту. Мінеральний камінь турмалін широко відомий своїм позитивним впливом на нервову систему, сон, ендокринну та імунну системи. Унікальний камінь добре лікує кровоносну систему, нейтралізує негативні емоції. З усіх зелених каменів турмалін має найсильніші омолоджуючі якості. Поєднання цих двох порошків також позитивно впливає на відновлення магнітного поля людини, формування далекого інфрачервоного випромінювання та виділення негативних іонів кисню (вітамінів повітря). Силові лінії магнітного поля мають магнітну енергію, яка ефективно знімає втому і покращує якість сну.

Завдяки дії аніонів, що містяться в спеціальному матеріалі подушки, зменшується кількість молочної кислоти у спастичних м'язах, знімається почуття втоми, відновлюються сили. Інфрачервоне випромінювання активізує клітини і тканини організму, стимулює і покращує мікроциркуляцію, зміцнює імунітет, знімає запальні процеси в організмі, відновлює капілярний кровообіг і Ph в крові.

Профілактична подушка володіє ще трьома особливими впливами на організм:

1. Ортопедія. При використанні класичної (м'якої) подушки, відбувається деформація природного вигину шийного відділу хребта, м'язи напружуються і втомлюються, що призводить до виникнення спондильозу. Подушка Тяньши, правильно підтримує шийний відділ хребта, забезпечуючи рівномірне і вільне дихання і комфортний сон. Це дозволяє кожному хребцю шийного відділу послідовно і самостійно повільно зміщуватися і поступово відновлювати природний вигин шийного відділу хребта. Таким чином, вплив подушки захищає хребці і знімає втому.

2. Масаж. Спеціальна форма подушкиі
Опубліковано 12 серпня 13:40 -

Сергій Валентинович

.
Номер оголошення: 565362159
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення