Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Продаю шкільний ранець

Продаю шкільний ранець

Київ (Київська область)
800 грн.
написати email
Дивіться номер
Щільний жесткокаркасный рюкзак на два відділення. Передня панель виконана з щільного EVA-матеріалу, який не деформується при легкому натисканні, зберігаючи форму навіть при нерівномірному завантаженні рюкзака. Нанесена шелкографічеськая друк. Рельєфна ортопедична спинка з каналами для циркуляції повітря запобігає викривленню хребта. В основному, самому великому, відділенні розташовані жорсткі перемички-вставки для комфортного розміщення зошитів або підручників. В передньому відділенні передбачено органайзер з кишенями для мобільного телефону, відділеннями для ручок і олівців, підвіскою для ключів. Регульовані м'які лямки дозволяють виставити максимально комфортну висоту по спині дитини. Є додаткова фіксація лямок з допомогою нагрудного ременя. Дві бічні кишені для пляшки з водою та інших особистих речей. Посилене дно з захисними накладками. Зручна ручка для перенесення. Світловідбиваючі елементи забезпечать видимість дитини в темний час доби. Компактний розмір рюкзака ідеально підходить навіть для найменших діток – він не тисне на плечі і не важкий для дитини навіть в наповненому стані.

Шкільні рюкзаки найвідоміших брендів 1 Вересня, YES і Smart міцно зайняли свою нішу в ряду топових рюкзаків, що продаються в Україні. Величезна кількість задоволених школярів і батьків можуть це підтвердити. Купивши одного разу товар цих торгових марок, ви станете їхнім шанувальником.

Щороку виробники презентують яскраву колекцію новинок, враховуючи не тільки модні тенденції, але і рекомендації ортопедів. Кожен школяр підбере собі рюкзак з улюбленими героями, а батьки оцінять якість матеріалів, фурнітури і зносостійкість такого виробу.

Найважливіше завдання батьків - зберегти здорову поставу несформованого організму дитини. Це питання з упевненістю вирішують шкільні ортопедичні рюкзаки, адже при правильному носінні рюкзака рівномірно розподіляється вага і мінімізується навантаження на хребет. На кожному ранці світловідбиваючі елементи для безпеки, поміщається формат А4.

Всі товари сертифіковані в Україні і відповідають вимогам Міністерства освіти та охорони здоров'я
Опубліковано 21 лютого 11:32 -

Анастасія

.
Номер оголошення: 659513440
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення