Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Робота за кордоном

Без фото

Робота за кордоном

Івано-Франківськ (Івано-Франківська область)
1 000 €
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Завод Panasonic

Прямий контракт
Словаччина
Ватсап/вайбер/телеграм/месенджер 0930537391

Всесвітньо відомий виробник електроніки для електромобілів запрошує жінок, чоловіків та сімейні пари на довгострокову, перспективну та комфортну роботу на заводі у Словаччині м. Трстена (Trstená) Вакансія ідеальна для тих, хто хоче знайти довгострокову роботу з перспективою зростання, переїзду та отримання громадянства Словаччини.

Вимоги: Відсутність проблем із координацією рухів та серйозних проблем зі здоров’ям (тестування та медкомісія). Відповідальність, відсутність прогулів, тверезість на робочому місці. Бажання рости кар’єрою. Готовність працювати у нічні зміни.

Обов’язки: Складання, сортування та інші маніпуляції з друкованими платами та вузлами електроніки для електромобілів. Фізично легка робота, але потребує уважності та моторики рук.

Оплата: 4,34 євро/година для операторів виробництва (з квітня підвищується до 5 євро/година) на старті без досвіду (ставка підвищується з досвідом та зростанням продуктивності) + бонуси (див. нижче)

від 5,14 євро/година для досвідчених (теж з квітня підвищується), які йдуть на позицію Оператор Сортувальник або Установник + бонуси (див. нижче)

Бонуси:
Денна зміна + 0,12 € / год
Нічна зміна + 1,43 € / год
Субота + 2€/година
Неділя + 3,58€/година
Надбавка за понаднормову роботу + 25% від середньої заробітної плати
Святкові дні + 100% від середньої заробітної плати
+ надбавка 10% за продуктивність

Інші надбавки:
+ 0,50€/день транспортні витрати
+ 150€/місяць брутто (приблизно 120 нетто) компенсація за проживання протягом 1 року
Ваучери на харчування – близько 50 € нетто на місяць і залежить від кількості робочих днів,
13-та з/п у розмірі 100% зарплати.

Таким чином, середня зарплата NETTO (на руки) зараз варіюється від €650-780 на старті і до €850-1100 на місяць згодом, для досвідченого оператора та операторів та операторів установників при трьох змінному режимі роботи. + приблизно €150 нетто у вигляді компенсацій за житло, харчування та транспорт.

Отже, чиста зарплатня складає в середньому: € 800-1250

Примітка: якщо хтось має якусь електротехнічну освіту або вищу освіту, знає словацьку та/або англійську мову, то йому не обов’язково йти на початкову позицію Оператора, а можна одразу піти вище – наприклад на посаду Техніка за якістю, де в даний час час ставка починається від 1200€. Також можна вирости по кар’єрі до подібних посад і вище вивчивши мову в перспективі.

Графік:
Робота 2, 3 чи 4 зміни. Найчастіше працюють у 3 зміни, але за наявності матеріалів, можна працювати і у 4 зміни. Тому вимогою є готовність працювати ночами та в багатозмінному режимі. Немає гарантії, що зміни у сімейних пар завжди будуть співпадати. Просимо пари враховувати це.

Проживання: З усіма зручностями по 2-3 особи. Сімейні пари проживають окремо. 90€ на місяць з урахуванням компенсації від роботодавця (180-210 мінус 120 €+68€ компенсації).
При винаймі свого житла або оформлені іпотеки бонус 120 € залишається.
Харчування: Повноцінне на заводі.
Опубліковано 22 вересня 20:54 -

Виктория Государева

.
Номер оголошення: 663872868
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення