Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
СІП СИП SIP, Сендвіч панелі Виготовлення Продаж Монтаж Будівництво

Без фото
 

СІП СИП SIP, Сендвіч панелі Виготовлення Продаж Монтаж Будівництво

Львів (Дніпропетровська область)
429 грн.
написати email
Дивіться номер
СІП-панелі від виробника

Будівельна компанія СІП панелі Україна та ЗахідЕкоБуд
пропонує виробництво та продаж сучасних, надійних і недорогих СІП-панелей, виготовлених на власному виробництві. Компанія використовує власну технологію виробництва структурно-ізоляційних панелей і гарантує дотримання всіх технологічних норм. У нас Ви зможете купити СІП-панелі за вигідними цінами як гуртом, так і в роздріб.
Також виконуємо будівельні роботи під ключ. Гарантуємо дотримання строків та відповідальний підхід до роботи
Працюємо на ринку 11 років.

Пропонуємо будівництво енергоефективних споруд за канадською технологією:
- Будинки
- Дачі
- Котеджі
- МАФи
- Гаражі
- Бази відпочинку
- Добудовуємо мансардний поверх (актуально для будинків зі слабким фундаментом).

Переваги СІП-панелей від нашої компанії
· Низька теплопровідність. Експерименти показали, що наші сендвіч-панелі при товщині, до прикладу, 160 мм за теплосберігаючими властивостями рівноцінні двом метрам стіни з цегли
· Екологічність. СІП-панелі виготовляються з виключно натуральних матеріалів. Дерево - найкраща сировина для зведення житла, воно створює здоровий мікроклімат в будинку, підвищує імунітет, налаштовує домочадців на гармонійний лад.
· Міцність конструкції. Самі панелі служать несучими, високоміцними елементами, беруть на себе великі навантаження (витримують землетруси до 8 балів). При цьому витрати деревини є економними.
· Легкість конструкції. Застосовувані матеріали гарантують міцність, а головне легкість всієї зібраної конструкції. Загальна вага будинку площею 150-200 м.кв. буде важити не більше 15 тонн,що дозволяє робити полегшений і недорогий фундамент.
· Комфортний мікроклімат в будинку. У будинках, побудованих з наших матеріалів, взимку тепло, а влітку - благосна прохолода. Таким чином, Ви заощадите на обігріві житла і системах кондиціонування.
· Простота та швидкість збірки. Будувати будинки із СІП-панелей може бригада лише з 3-4 людей, не застосовуючи важкої техніки. А збірку домокомплект будинку можна зробити до двох тижнів.
· Доступна ціна. Унікальні властивості СІП-панелей поєднуються з їх привабливою вартістю. Будівництво будинку, котеджу за даною технологією обійдеться Вам значно дешевше, ніж зведення каркасного, брусового, цегляного житла.

Якщо Ви вирішили замовити у нас будівництво із СІП-панелей, чи замовити домокомплект для будівництва - звертайтесь: +38 251 3224, +38 (066) 720-10-26 Viber:+38 (066) 720-10-26


https://sites.google.com/site/sippanelilv/
Опубліковано 01 липня 17:36 -

Андрій

.
Номер оголошення: 561965999
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення