Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Сьогодні щеплення від Covid-19 отримали поліцейські на вільнонаймані працівники поліції охорони Львівської області. Вакцинація — це введення в організм препарату, що виробляє імунітет до захворювань, які мають епідемічний характер.  17 квітня 2021

Без фото

Сьогодні щеплення від Covid-19 отримали поліцейські на вільнонаймані працівники поліції охорони Львівської області. Вакцинація — це введення в організм препарату, що виробляє імунітет до захворювань, які мають епідемічний характер. 17 квітня 2021

Львів (Львівська область)
написати email Вакцинація — це введення в організм препарату, що виробляє імунітет до захворювань, які мають епідемічний характер.
17 квітня 2021 розпочався процес щеплення співробітників МВС від COVID-19. Перед початком процедури зі всіма працівниками поліції охорони проводиться роз’яснювальна робота щодо проведення вакцинації.
Заразитися Covid-19 може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності, тому вакцинація – це найдієвіший спосіб захистити себе від захворювання Вона захищає в першу чергу від важких форм захворювання, госпіталізацій та летальних випадків. Вакциновані люди дуже рідко хворіють на COVID-19, якщо таке трапляється, то переносять хворобу набагато легше і з меншою кількістю ускладнень.
Вакцинуватись можна в поліклініці ДУ «ТМО МВСУ у Львівській області» за адресою: м. Львів, вул. Замарстинівська, 233, або центрах масової вакцинації, але за попереднім записом через додаток «Дія» та в пунктах щеплення, також за попереднім записом.

Управління поліції охорони у Львівській області
Опубліковано 08 жовтня 11:20 -

Ypo_lviv

.
Номер оголошення: 633684829
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення