Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Сучасний дизайн  інтер'єру від дизайн студії Романа Москаленка

Сучасний дизайн інтер'єру від дизайн студії Романа Москаленка

Чернівці (Вінницька область)
1 грн.
написати email
Дивіться номер
Наша дизайн студія протягом багатьох років професійно займається дизайном. Ми розробляємо дизайн інтер'єру в класичних і сучасних стилях. Дизайн є невід'ємною частиною архітектури. За допомогою якісно підібраних меблів, вишуканих деталей і елементів декору, ми можемо створити стильний дизайн інтер'єру, і тим самим ефектно підкреслити переваги і спосіб життя господаря, зробити правильне зонування приміщення, або, іншими словами, зробити зручний і красивий дизайн кімнати.
Якщо Вам потрібен дизайн вітальні або дизайн інтер'єру заміського будинку, то Ви звернулися за адресою. З нашою допомогою Ви зможете втілити свої сміливі ідеї та як результат, отримати сучасний дизайн інтер'єру. Наші кращі фахівці розроблять для Вас унікальні елітні інтер'єри, в яких можуть переплітатися різні інтерпретації стилів дизайну. Приклади наших робіт можуть служити еталоном сучасного дизайну інтер'єру.
Наш професіоналізм і Ваш смак - це запорука успіху, разом ми зможемо створити неповторний стильний інтер'єр, який буде виділятися і дозволить Вам повною мірою насолодитися результатами нашої роботи. У створеному нами інтер'єрі кожна деталь буде ретельно продумана як з боку функціоналу, так і з боку декору і поєднання стильових напрямків. Тільки такий підхід дозволив нам зайняти лідируючі позиції на ринку послуг в розробці сучасного дизайну інтер'єрів.

Наші роботи можна подивитись тут: https://design-moskalenko.com.ua/ua/portfolio/design-interior
Опубліковано 24 лютого 14:30 -

Роман Москаленко

.
Номер оголошення: 572271690
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення