Кропивницьке

Кіровоградська область
Опис Бастурма́ — в'ялена вирізка з яловичого м'яса, страва в кухнях країн розташованих на території колишньої Османської імперії. Свіжу вирізку засолюють, потім кладуть під прес (натерши сіллю), для видалення зайвої вологи і надання форми, зручної для нарізки. Потім перекладають в суміш з часнику, меленого насіння червоного і чорного перцю, а також спеції уцхо-сунелі, що має консистенцію рідкого тіста. Утворені шматки вивішують для просушуванн
Состав: перец красный сладкий, пажитник, перец красный жгучий, базилик, горчица, майоран, укроп.

Суміш для бастурми

22 грн.
Опубліковано 09 серпня 09:48.
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
Увійти або створити профіль
Повідомлення
Показати номер

Кропивницьке

Кіровоградська область
Опис Бастурма́ — в'ялена вирізка з яловичого м'яса, страва в кухнях країн розташованих на території колишньої Османської імперії. Свіжу вирізку засолюють, потім кладуть під прес (натерши сіллю), для видалення зайвої вологи і надання форми, зручної для нарізки. Потім перекладають в суміш з часнику, меленого насіння червоного і чорного перцю, а також спеції уцхо-сунелі, що має консистенцію рідкого тіста. Утворені шматки вивішують для просушуванн
Состав: перец красный сладкий, пажитник, перец красный жгучий, базилик, горчица, майоран, укроп.


Закопти

На Bazarok з серпня 2022 р.

18 оголошень



Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту :

Увійти або створити профіль
Показати номер
Повідомлення