Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Сушка для овочів та фруктів Hölmer HFD-25W

Сушка для овочів та фруктів Hölmer HFD-25W

Львів (Дніпропетровська область)
1 350 грн.
написати email
Дивіться номер
Сушка для овочів, фруктів та ягід Hölmer HFD-25W – проста, економічна та надійна помічниця для тих, хто слід сучасному тренду харчуватися смачно та корисно цілий рік.
Ефективна та економна
Цілих 5 завантажувальних піддонів із прозорими стінками дозволять сушити багато та швидко, економно витрачаючи електроенергію. За рахунок конвекції пристрій має максимально ефективний теплообмін, споживаючи потужність всього 245 Вт. Спеціальний захист від перегріву простежить, щоб процес проходив коректно і безпечно.
Містка та багатофункціональна
5 незалежних піддонів висотою 3 см і діаметром 32 см дозволяють викласти продукти в п'ять рівнів і сушити їх одночасно. Особливості конвекції перешкоджають змішуванню запахів, якщо ви сушите різні продукти одночасно. Сушіть овочі, фрукти, ягоди, лікувальні трави, домашні макаронні вироби, хліб, гриби, рибу та багато іншого. Для дрібних ягід передбачено спеціальну насадку. Також сушіння дозволяє готувати домашню пастилу.
Температурні режими для будь-яких продуктів
8 температурних режимів від 35 до 70º С призначені для різних типів продуктів залежно від їхньої структури та кількості вологи. Для кожного продукту знайдеться свій оптимальний режим температури. Перемикання режимів реалізовано надійним, механічним способом.
Екологічність
Всі лотки, включаючи сам пристрій, виготовлені з екологічного харчового пластику, який у процесі роботи не виділяє шкідливих речовин. Крім того, пластик має підвищену стійкість до ударів та подряпин. Висилаємо накладеним платежем на ваше ввділення НП
Опубліковано 28 серпня 07:48 -

Володимир

.
Номер оголошення: 661665727
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення