Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Т2 ПРИСТАВКА(тюнер)+ Інтернет.YouTube, IPTV, Megogo smart tv

Без фото

Т2 ПРИСТАВКА(тюнер)+ Інтернет.YouTube, IPTV, Megogo smart tv

Луцьк (Волинська область)
399 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Т2 знаходяться в Луцьку і Шацьку
можна автобусом передати
ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ НАПИШІТЬ:
1.Ваш населений пункт, номер відділення Нової пошти.
2. ПІБ.
3. Мобільний телефон.

Т2 ПРИСТАВКА для прийому цифрового телебачення в стандартах ефірного DVB-T / T2 32 Українських каналів + прикордонних районах 30 закордонних цифрових Т2 каналів. МОЖЛИВА ДОСТАВКА по НОВОВОЛИНСЬКУ УСТАНОВКА ТА ПІДКЛЮЧЕННЯ. 2018 року - модель SELENGA Т81D. Дана модель повинна підірвати ринок цифрових приставок. Телевізійна приставка базується на сучасному високопродуктивному процесорі GX3235S. Є підтримка аудіо кодека AAC, а також MPEG-1 Layer I & II, MPEG-2 Layer I & II, MP3. При розробці програмного забезпечення - в представленій моделі SELENGA T81D виробник прислухався до споживачів і додав затребувану на ринку можливість прийому кабельного телебачення в стандарті DVB-C і як наслідок можливість використання обох стандартів цифрового телебачення, - будь то ваш провайдер, який надає вам кабельне телебачення і можливість перегляду ефірного цифрового телебачення, яке зараз надає можливість перегляду цифрових каналів в HD якості. Підтримка основних бездротових Wi-Fi адаптерів на чіпсеті MT5370 і MT7601 дає даної моделі величезну перевагу у використанні її можливостей при підключенні до глобальної мережі Інтернет. За заявою виробника тюнер оснащений процесором GX3235S, завдяки якому, користувачеві доступний широкий ряд мультимедійних можливостей. При підключенні до мережі інтернет c допомогою Wi-Fi адаптера, значно розширюються інформаційні та мультимедійні можливості приставки SELENGA Т81D через вбудовані додатки. Користувач має в своєму розпорядженні розділи: Погода, RSS Читання, YouTube, Gmail, IPTV, Megogo. Поєднання великої кількості функцій і можливостей при невисокій і доступною ціною робить дану цифрову приставку незамінною для використання її як домашнього мультимедійного центру.

Післялючення до мережі інтернет, значно розширюються інформаційні та мультимедійні за рахунок таких додатків: Погода, RSS Reader, YouTube, Gmail, IPTV (.m3u), Megogo, Онлайн Кінотеатр зі свіжими фільмами.

Перед відправленням товар ретельно перевіряється, Скористайтесь послугою Доставки від OLX. Просто натиснувши кнопку Купити.

Комплектація:
Ресивер
Пульт управління
RCA кабель
Блок живлення
Інструкція користувача
Опубліковано 21 листопада 10:18 -

Саша

.
Номер оголошення: 542788293
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення