Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Терміново продам земельну ділянку з виробничими  приміщенями в Львівська область м.Яворів

Без фото

Терміново продам земельну ділянку з виробничими приміщенями в Львівська область м.Яворів

Яворів (Львівська область)
написати email Терміново продам власну земельну ділянку з виробничими складськими підвальними та офісними приміщенями в Львівська область м.Яворів .
Земельна ділянка-7563,00кв.м. Загальна площа виробничих, складських, офісних та підвальних приміщень-2800,00кв.м.
Комплекс (будівлі та земельна ділянка) знаходиться в приватній власності.
Будівлі даного комплексу звільнені від обладнання. Будівлі потребують внутрішних робіт та реконструкції під бажання Покупця.При проведенні реконструкції, дані будівлі або земельна ділянка цілісного виробничо-складського комплексу ідеально підходить для побудови багатоквартирного багатоповерхового житлового будинку,логістичного або торгового центру, магазини, ресторацію, медичного центру, а також для інших сфер та виробництв різних напрямків.Комплекс розташований на центральній вулиці г.Яворова, підведені всі міські комунікації (вода, внутрішня каналізація по комплексу підключена до міської, газ (середній та низкий тиск), електроенергія (власна електропідстанція на 250кВт, телефон).
При проведенні реконструкції та перепрофілювання , земельна ділянка цілісного виробничо-складського комплексу ідеально підходить для побудови багатоквартирного багатоповерхового житлового будинку,логістичного або торгового центру, магазини, ресторацію, медичного центру, а також для інших сфер та організації виробництв різних напрямків.
Земельний ділянка та комплекс будівель розташовані на центральній вулиці м.Яворова,повністю огороджена, забезпечено хорошими під'їздними шляхами,підведені всі міські комунікації (вода, внутрішня каналізація по комплексу підключена до міської, газ (середній та низький тиск), електроенергія,(власна електропідстанція на 250кВт, телефон).
Відеопрезентація об'єкту на https://youtu.be/-8BKC5jYWRs
Опис на: http://lvivinvest.business.site
Можливий продаж частинами. Ціна за домовленностю. Готові розглянути всі Ваші пропозиції
Опубліковано 24 червня 14:49 -

Володимир

.
Номер оголошення: 529840994
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення