Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Тур вихідного дня

Без фото

Тур вихідного дня

Скадовськ (Херсонська область)
3 500 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Завітайте у готель «Затишний» після напруженого робочого тижня У нас Ви можете позбутися поганого настрою, щоденної суєти та душевної тривоги, нарешті знайти час на спілкування з Вашою сім’єю.

Чим зайнятися на вихідні? Здійсніть велосипедні прогулянки всією сім'єю вздовж узбережжя. Влаштуйте змагання на велотрайках. Розслабтеся в сауні та зануртеся в басейн під відкритим небом. Поки дитина розважатиметься в дитячій кімнаті - насолодіться ароматною кавою в нашій кав'ярні. Можна підібрати усі робочі хвостики. Для цього у нас є Wi-Fi Інтернет на всій території Готелю. Ті, кому в понеділок йти до школи, зможуть вивчити уроки у нас. Варто лише не забути узяти з собою підручники та зошити. І можна, нарешті, прочитати книгу, яка довго чекала свого часу. І не треба думати, що би приготувати, що би поїсти - про Вас тут подбають. А наша кав’ярня запропонує Вам скуштувати смачної кави, різноманітні коктейлі, морозиво та вишуканий чай.

Вартість туру вихідного дня на сім’ю становить 4000 грн. (3500 гривень). Ціни вказано з розрахунку 2 дорослих та 1 дитина за весь тур.

Вартість додаткового місця становить 500 гривень на весь тур.
Діти до 3 років безкоштовно.

Тур вихідного дня діє з 1 вересня до 1 травня.

До вартості входить 2 повних доби від моменту заїзду: і проживання, і триразове харчування (шведський стіл), і сауна, і басейн, і фітнес. Якщо ж потрібно буде попрацювати, то Інтернет у Готелі також є. І цілком безкоштовно. А Ваші діти отримають безліч вражень від великої яскравої дитячої кімнати.
Опубліковано 10 вересня 16:33 -

Наталія

.
Номер оголошення: 568122433
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення