Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Ультразвуковий відлякувач мишей та щурів Мі-100 (Україна).

Без фото

Ультразвуковий відлякувач мишей та щурів Мі-100 (Україна).

Запоріжжя (Запорізька область)
290 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Відлякувач від мишей та від щурів «Мі-100» - ефективний засіб боротьби з гризунами в житлових та нежитлових приміщеннях площею до 100 кв.м. Результат досягається за рахунок випромінювання мінливих ультразвукових хвиль і протягом тижня-півтора шкідники повністю зникають з охоронюваної території.
Відлякувач мі-100 працює абсолютно безшумно для людського вуха тому не завдає ніяких незручностей при роботі. Виробник забезпечив низьку ціну на відлякувач без шкоди його основним характеристикам. Мі-100 не тільки гарантує позбавлення від гризунів, але й здатен працювати в нестандартних умовах – при низькмх температруах, перепадах температур та рівня напруги в мережі.
Для початку використання достатньо помістити відлякувач гризунів у розетку. Прилад має кругову діаграму розповсюдження ультразвуку тому бажано його розмістити приблизно в центрі тієї площі, що хочете захистити від шкідників.
Придбати відлякувач від мишей та щурів «Мі-100» по самій низькій ціні без передплати з безкоштовною доставкою по Україні в нашому інтернет-магазині «I-Protect»
Докладніше за т. О677190866
Опубліковано 06 квітня 08:07 -

александр

.
Номер оголошення: 573203732
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення