Опис
Створюємо та комплектуємо м'ясопереробні цехи продуктивністю від 100 до 100000 кг за зміну варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас, сосисок та сардельок, копченостей.
Продуктивність цеху, асортимент продукції, виробничі та інші площі, склад і комплектність обладнання, що постачається, і перелік наших послуг можуть бути підібрані відповідно до побажань замовника. Повний комплект обладнання дозволяє здійснити наступні роботи: зберігання замороженої та охолодженої сировини, обробка напівтуш, обвалка та жиловка м'яса, подрібнення м'яса, посол шматкового, подрібненого м'яса та відрубів, підготовка шпику, приготування фаршу, вакуумне наповнення фаршем ковбасних оболонок, у тому числі сосисних та сарделечних в автоматичному режимі, термообробка ковбасних виробів, охолодження та зберігання готової продукції.
Устаткування для виробництва ковбас та копченостей
1 500 грн.
Опубліковано 30 жовтня 09:15.
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
Увійти або створити профіль
Повідомлення
Показати номер
Львів
Львівська область
Опис
Створюємо та комплектуємо м'ясопереробні цехи продуктивністю від 100 до 100000 кг за зміну варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас, сосисок та сардельок, копченостей.
Продуктивність цеху, асортимент продукції, виробничі та інші площі, склад і комплектність обладнання, що постачається, і перелік наших послуг можуть бути підібрані відповідно до побажань замовника. Повний комплект обладнання дозволяє здійснити наступні роботи: зберігання замороженої та охолодженої сировини, обробка напівтуш, обвалка та жиловка м'яса, подрібнення м'яса, посол шматкового, подрібненого м'яса та відрубів, підготовка шпику, приготування фаршу, вакуумне наповнення фаршем ковбасних оболонок, у тому числі сосисних та сарделечних в автоматичному режимі, термообробка ковбасних виробів, охолодження та зберігання готової продукції.