Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
вакансії для адміністрації, інженерії, маркетингу / продажів, комунікації, медичних наук і т.д.

Без фото

вакансії для адміністрації, інженерії, маркетингу / продажів, комунікації, медичних наук і т.д.

Харківка (Сумська область)
65 000 грн.
написати email
Дивіться номер
NISO Oil & Gas - це швидкозростаюча міжнародна нафтогазова компанія з високопрофесійними фахівцями, які освоюють нові технології та досліджують нафту і газ у всьому світі. NISO Oil & Gas є міжнародною нафтогазовою компанією, що виробляє 350 000 барелів нафтового еквівалента на добу.

Динамічне, захоплююче місце для роботи. Ми наймаємо виняткових людей, і кожен з них має право мислити самостійно, брати на себе ініціативу і бути інноваційним. У NISO Oil & Gas, ви можете розраховувати на високу продуктивність робочого середовища, яке ставиться до всіх співробітників з повагою, цінує різні точки зору, заохочує індивідуальне зростання і досягнення і винагороджує людей на основі їхньої продуктивності.


NISO Oil & Gas - одна з найбільших у світі нафтових і газових компаній, вертикально інтегрована компанія, що працює у всіх галузях нафтогазової промисловості, включаючи розвідку і видобуток, переробку, дистрибуцію та маркетинг, нафтохімію, виробництво електроенергії та торгівля. Вона також має інтереси відновлюваної енергетики в біопаливі та енергії вітру.

Ми прагнемо до професійного розвитку наших співробітників і підтримуємо їхні кар'єрні цілі. І ми прагнемо забезпечити середовище, де заохочується особисте та професійне зростання, а також розробляються та досягаються цілі кар'єри.

У NISO Oil & Gas, ваша кар'єра може йти туди, де ви ніколи не думали, що це можливо.

Наші люди мають важливе значення для нашої здатності до інновацій, досягнення, зростання і лідерства. І ми залучаємо і зберігаємо найкращих талантів, інвестуючи в наших співробітників і надаючи їм можливість розвивати себе і свою кар'єру. Ми інвестуємо в наших співробітників шляхом розвитку лідерства та компетентності, конкурентних планів компенсацій, переваг для здоров'я, програм роботи та життя, а також планів заохочення та стимулювання. Ми орієнтовані на нові технології, щоб створити цінність для партнерів та урядів приймаючих країн.

Ми шукаємо співробітників / інтернів найвищого рівня, щоб продовжити наші пошуки, щоб заповнити ваші вакантні посади.

У нас є вакансії для адміністрації, інженерії, маркетингу / продажів, комунікації, медичних наук і т.д.

Місячна зарплата: € 65,000

Надіслати CV / резюме на: info_niso@nisinfos.com


NISO Oil & Gas.
24 Нікітінський провулок, 24,
Харків, 61001.
Україна.
Опубліковано 24 березня 23:27 -

Maria

.
Номер оголошення: 563043266
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення