Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Відлякувач для приміщення 140 м купити

Без фото

Відлякувач для приміщення 140 м купити

Житомир (Житомирська область)
1 290 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Якщо Ви хочете купити ультразвуковий відлякувач, який не тільки допоможе в боротьбі з гризунами, але також позбавить ваш будинок від щурів і мишей, а разом з ними ще й від комах, але при цьому повинен мати гарний, привабливий дизайн, бути енергозберігаючим приладом з високою ступенем мобільності, то вам потрібно звернути увагу на ультразвуковий відлякувач «ВК-0220». Це саме такий ультразвуковий прилад, адже в ньому є перемикач режимів роботи на задній панелі, який дозволяє використовувати прилад в такий спосіб:
Режим А - ультразвуковий відлякувач, працюючи в цьому режимі, найбільш ефективний проти самих різних будинкових комах, його лише потрібно встановити таким чином, щоб потік ультразвукових хвиль був спрямований на ті затишні місця, де знаходиться їх колонія і звідки вони вибираються по ночах;
Режим Б - ультразвуковий відлякувач, працюючи в цьому режимі, стає прекрасним засобом боротьби з гризунами, щурами і мишами.
Потужність ультразвукового відлякувача «ВК-0220» всього 0,4 вата на годину, тобто зовсім незначна. Більш того, цей відлякувач гризунів може також працювати і від батарейки напругою 9 вольт, а тому ви можете встановити його в тому місці, до якого не дотягнеться електричний шнур. Це може бути комора, льох, сарай або горище, а також будь-яке інше місце, де вас почали турбувати гризуни або комахи. Площу яку покриває відлякувач ВК 220 станове 140 м².
Безкоштовна доставка товару по Україні-без предоплати.Гарантія 1 год.Гарантійное і післягарантійне обслужіваніе.Подробнее по телефону 0677190866
Опубліковано 21 жовтня 10:34 -

александр

.
Номер оголошення: 571646848
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення