Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
Відлякувач собак на батарейках, економічний прилад для відлякування собак

Відлякувач собак на батарейках, економічний прилад для відлякування собак

Лежине (Запорізька область)
490 грн.
написати email
Дивіться номер
Ультразвуковий відлякувач собак Triple призначений для захисту від небажаного контакту з агресивним тваринам в будь-який час суток. Окрім захисту даний прилад відмінно підходить для дресирування собак.
Представлений ультразвуковий відлякувач дозволить відлякати не тільки собаку але навіть і вовка Має 3 ультразвукових випромінювача і відповідно сильну потужність впливу 3х125дБ. Дуже простий і універсальний у використанні прилад - зручно лежить в руці і дозволяє управляти всіма функціями однією рукою. Комплектується з елементом живлення Крона 9V та інструкцією по використанню.
Ультразвукові хвилі більшою мірою не чутні людині, але тварина, почувши їх, близько до Вас вже не підійде. При тому, що тварині шкоди не наноситься, лише дезорієнтує його. Так само даний прилад можна використовувати для дресирування собак. Ефект підсилюють три світлодіода, які при відлякуванні виконують роль стробоскопа. У сукупності досягається висока дальність дії - до 15 метрів.
Гарантія на товар 12 мес. Безкоштовна доставка по всій території Украіни. Заказати товар можете по телефону 0677190866, 0992538839
Опубліковано 17 лютого 10:23 -

александр

.
Номер оголошення: 613553787
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення