Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Увійти
Подати оголошення
 
< Назад
відлякувач вк 0240 купити по низькій ціні

відлякувач вк 0240 купити по низькій ціні

Луцьк (Волинська область)
860 грн.
написати email
Дивіться номер
Інтернет - магазині «I-Protect» пропонує позбутися мишей і прогнати тарганів у вас вдома, за допомогою електронного відлякувача гризунів, тарганів та інших шкідників «ВК - 0240» по самій мінімальній ціні 860 гривень.
Даний відлякувач працює на ультразвуку, який не чує людина, але відмінно проганяє шкідників з вашої житлової площі. ВК-0240 охоронятиме площу до 60 кв.метрів. Прибор дуже компактний, тому ви зможете його встановити в будь-якому місці, в будь-якому важкодоступному куточку, в якому за часту і поселяються шкідники. Працює в широкому частотному діапазоні 20-45 кГц, чергує унікальні сигнали, до яких «гади» ніколи не звикнуть. Має автономне живлення, від батарейок, завдяки цьому, спектр місць, де можна його встановити ще ширше. Одного комплекту батарей типу «С» вистачить більш ніж на 3 місяці. Після установки даного приладу не пройде і 2-х тижнів, як ви відчуєте, що гризунів і комах стало менше, а то і зовсім пропадуть.
Безкоштовна доставка товару в будь-яку точку України. Гарантія на товар 12 місяців. Виробник Бельгія. За більш детальною інформацією звертайтесь 0677190866
Опубліковано 16 грудня 12:04 -

александр

.
Номер оголошення: 576494273
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення