Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Водостійкий відлякувач кротів, відлякувач на 650 квадратів

Водостійкий відлякувач кротів, відлякувач на 650 квадратів

Георгіївка (Луганська область)
290 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Вібраційний ультразвуковий відлякувач кротів «Кротов-нет» допоможе швидко і назавжди позбутися від кротів, землерийок, мишей полівок, ховрахів, змій, капустянки. Площа дії до 650 квадратних метрів. Вологозахищений пластиковий корпус. Працює від 3 батарейок, термін роботи від одного комплекту батарей - 3-5 місяців.
Генерує сигнал підвищеної сили, яка здатна глибоко проникати в шари грунту, викликаючи відчуття небезпеки у кротів. Вони швидко покидають некомфортне місце. Даний прилад захищає город, присадибна ділянка або декоративні грядки. Відрізняється високою ефективністю завдяки двом основним перевагам: Мотор зі зміщеним центром ваги добре поширює вібрацію в шарах землі. Паузи між фазами вібрації. Між кожним 3,5-5 секундним періодом вібрації слід 15-30 секунд паузи. Завдяки цьому, кроти та інші землерийні тварини звикають до звуку.
У нашому інтернет-магазині «i-protect» Ви завжди зможете отримати професійну консультацію та придбати вібраційний ультразвуковий відлякувач кротів на батарейках «Кротов-ні» по самій вигідною ціною з безкоштовною доставкою по Україні. Звертайтеся за телефоном 0677190866, 0992538839
Опубліковано 12 листопада 15:49 -

александр

.
Номер оголошення: 586257769
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення