Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 
< Назад
Зерносушарка універсальна

Зерносушарка універсальна

Кам'янець-Подільський (Хмельницька область)
100 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер
Зерносушарка елеваторного типа.
Призначена для переробки великих об'ємів зернових культур.
Продуктивність сушіння кукурудзи, при сушінні від 21% до 15% и температура сушіння 110 ° С (Δt = 100 ° С) = 2400 тонн/добу.
Основною перевагою даної зерносушарки є енергоспоживання та працює на різному виді палива, не має прямого полум'я та не піддається займання полум'я. Зерносушарка нова не працювала ні дня. У комплекті зерносушарка-100т/год.-1шт; вентилятор подачі теплого повітря-2шт. двигуни по 75кВт. Пропонуємо Українську технологію сушіння, перевірену роками та мільйонами тон висушеного зерна, яка втілена та удосконалена в сучасній зерносушарці. За один прохід знімає вологість навіть з самого мокрого зерна. Сушарка відмінно працює з різними теплогенераторами на альтернативних видах палива (газ, пеллети, щепа, солома, на пару, та на воді). Відмінно сушить посівний матеріал, сою, ріпак і соняшник.
Зерносушарка повністю оцинкована, дуже проста і доступна в обслуговуванні та експлуатації. Легко монтується і демонтується.Може дуже легко привязуватися до діючих очисних машин і комплексів з очищення зерна та елеваторів.Продуктивність по сушінню кукурудзи в залежності від вологості становить від 1 до 2400 тон на добу. При зняття вологості 6% - 2400т.доба. 100т/год.
Подробиці дізнавайтесь за номером телефону, що вказано в оголошенні. Торг доречний.
Опубліковано 15 травня 22:12 -

Олег

.
Номер оголошення: 589573579
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Подати оголошення