Укр|Рус
Укр|Рус
Подать объявление
Мои объявления
Подать объявление
 
< Назад
Лампа для знищувача комах на вулиці купити

Лампа для знищувача комах на вулиці купити

Закіт (Хмельницкая область)
890 грн.
Увійдіть у свій профіль Bazarok або створіть новий, щоб зв'язатися з цим продавцем
Увійти або створити профіль
написать email
Смотрите номер
Електронний знищувач комарів, мошки та інших літаючих комах «Москито-килер» на сьогоднішній день - це найкращий захист від «кровососів» за найдоступнішою ціною 890 гривень, самий надійний і ефективний серед аналогових приладів.

Є екологічно чистим пристроєм, без хімічних і ароматичних добавок. Пастка-знищувач «Москито-килер» знищує комах за допомогою 3-рівневої системи: ультрафіолетове світло, тепло і вуглекислий газ. Просто розмістіть прилад там, де хочете ліквідувати комах і все, далі Ви відпочиваєте, а прилад працює абсолютно безшумно, не заважаючи Вашому відпочинку. Живиться безпосередньо від розетки 220 В. Має дуже компактні розміри, завдяки своїй мобільності його можна брати з собою завжди і скрізь. Бюджетна пастка для літаючих комах (комарів) «Москито-килер» абсолютно нешкідлива для людини і домашніх тварин. Площа дії приладу однакова як на вулиці, так і в приміщенні і становить 60 кв. м. Діє в будь-яку погоду. Позбавтеся від комарів назавжди.

У нас безкоштовна доставка знищувача комарів «Москито-килер» по Україні Без передоплати Ви оплачуєте лише вартість товару при отриманні Для замовлення товару дзвоніть нам 0677190866, 0992538839
Опубликовано 21 мая 16:15 -

александр

.
Номер объявления: 590070513
Когда вы позвоните, не забывайте упоминать, что вы нашли это объявление на Bazarok.ua

Подать объявление