Текст
Створюємо та комплектуємо м'ясопереробні цехи продуктивністю від 100 до 100000 кг за зміну варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас, сосисок та сардельок, копченостей.
Продуктивність цеху, асортимент продукції, виробничі та інші площі, склад і комплектність обладнання, що постачається, і перелік наших послуг можуть бути підібрані відповідно до побажань замовника. Повний комплект обладнання дозволяє здійснити наступні роботи: зберігання замороженої та охолодженої сировини, обробка напівтуш, обвалка та жиловка м'яса, подрібнення м'яса, посол шматкового, подрібненого м'яса та відрубів, підготовка шпику, приготування фаршу, вакуумне наповнення фаршем ковбасних оболонок, у тому числі сосисних та сарделечних в автоматичному режимі, термообробка ковбасних виробів, охолодження та зберігання готової продукції.
Устаткування для виробництва ковбас та копченостей
1 500 грн.
Опубликовано 30 октября 09:15.
Войдите, чтобы связаться с продавцом и получить доступ ко всем функциям сайта
Увійти або створити профіль
Сообщение
Показать номер
Львів
Львовская область
Текст
Створюємо та комплектуємо м'ясопереробні цехи продуктивністю від 100 до 100000 кг за зміну варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас, сосисок та сардельок, копченостей.
Продуктивність цеху, асортимент продукції, виробничі та інші площі, склад і комплектність обладнання, що постачається, і перелік наших послуг можуть бути підібрані відповідно до побажань замовника. Повний комплект обладнання дозволяє здійснити наступні роботи: зберігання замороженої та охолодженої сировини, обробка напівтуш, обвалка та жиловка м'яса, подрібнення м'яса, посол шматкового, подрібненого м'яса та відрубів, підготовка шпику, приготування фаршу, вакуумне наповнення фаршем ковбасних оболонок, у тому числі сосисних та сарделечних в автоматичному режимі, термообробка ковбасних виробів, охолодження та зберігання готової продукції.